Microdermabrasie

P.Xavi Gezichtsbehandeling

Microdermabrasie & Ultrasoon

Vernieuwt en verjongt de huid. Microdermabrasie vernieuwt de bovenste huidlagen en verbetert daardoor het huidoppervlak, maakt oppervlakkige littekens en pigmentvlekken minder zichtbaar, vervaagt fijne lijntjes in het gezicht, vermindert acne en overtollige talgproductie, verbetert de algehele conditie van de huid zoals de doorbloeding, stofwisseling, structuur en teint van de huid. Door het behandelen van de huid met ultrasone geluidsgolven worden de ruimtes tussen de cellen wijder waardoor de meest effectieve serums, die tijdens de behandeling worden aangebracht, zeer diep de huid kunnen worden ingesluisd.

Bovendien kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden. Tijdens de behandeling wordt de huid eerst schoongemaakt en gedesinfecteerd. Met een slangetje worden microkristallen op de huid geblazen en direct weer afgezogen. Met het Ultrasoon apparaat wordt een effectief serum nog dieper de huid ingebracht. Dit is een volledig pijnloos proces waarbij met een metalen kop over de huid wordt gegleden. Na een enkele behandeling zal je huid er gladder, mooier en minder dof uitzien. Na een behandelingskuur zal je huid ook meer gestructureerde verbeteringen laten zien.

Een kuur bestaat meestal uit ongeveer 8 behandelingen, maar soms zullen minder behandelingen al leiden tot het gewenste resultaat. Na deze kuur volstaat een behandeling per kwartaal.

Behandelingsduur:
45 min

Behandelingsfrequentie:
1 – 4 weken

Prijs
0.50
Per Behandeling

blijf op de hoogte van onze acties, en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Anderen bekeken ook