DE SALON is opgericht door Laura Bluijs. De belangrijkste uitgangspunten in De Salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de producten die wij gebruiken en adviseren. U wordt behandeld in een professionele omgeving en in een persoonlijke sfeer. Er wordt in De Salon gebruikt gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, volgen wij zeer regelmatig cursussen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.Laura Bluijs

Zij gaat zeer professioneel en resultaatgericht te werk, heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak en is in het bezit van het vakdiploma all round schoonheidsverzorging (STIVAS), heeft een opleiding dermatologie gevolgd en diverse andere specialisaties.
Huidverbetering is waar zij voor staat. De huid actief en gezond krijgen en huidproblemen verhelpen. Kennis is zo belangrijk en daarom is zij zich meer gaan verdiepen in het medische aspect en biedt de samenwerking met artsen een uitkomst.

Laura is aangesloten bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsverzorging en bevoegd facturen uit te schrijven voor de behandeling van acne en definitieve ontharing, waardoor u deze weer kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

“Mijn eerste bijbaantje was als keukenhulp in een beautycenter. Al snel wilde ik veel liever aan de andere kant werken en ben me toen volledig in de cosmeticabranche gaan verdiepen.”Patricia Geurtsen

Iedereen is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig, ze behandeld niet alleen de klacht, maar kijkt verder daarachter. Ze past aan wat jij op dat moment nodig hebt.

In haar werk als massagetherapeute en huidspecialiste komt zij veel in aanraking met huid- en pijnklachten, welke overal in het gezicht of op het lichaam kunnen voorkomen. Ze geeft ondersteuning in haar behandelingen en streeft naar vermindering hiervan. Zeker in periodes van stress, zwangerschap, voor en/ of na operaties. Hoewel zij klachtgericht werkt, ervaar je in iedere behandeling ook (diepe) ontspanning zodat lichaam en het hoofd weer rust krijgen.

Ze is o.a. gespecialiseerd in de bindweefselmassage en cupping: Gezond en soepel bindweefsel beïnvloedt direct onze huid en spieren en is hierdoor zeer belangrijk voor onze totale gezondheid. Zowel medisch (o.a littekens, hoofdpijn, oorsuizen, gespannen kaken) als cosmetisch (o.a. fijne lijntjes, rimpels en cellulite) in te zetten. Naast manuele technieken gecombineerd met cupping voor het beste resultaat.

” Anderen helpen geeft mij veel voldoening.”


Nikkie Mesman


Nikkie is na haar stage van 2 jaar bij ons in De Salon blijven werken. Ze heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allround schoonheidsspecialiste. Nikkie is onbetwist de beste wimperextension-specialiste van de regio. Misschien zelfs van daar buiten, aangezien klanten van heinde en verre naar De Salon komen voor een set wimperextensions van Nikkie.

Je kunt bij Nikkie ook terecht voor alle gezichtsbehandelingen, Cryolipolyse, advies over huidverzorging en dus wimperextensions.

“Het werk als schoonheidsspecialiste vind ik erg leuk door het contact met de klanten en de diverse behandelingen die ik geef.”


Sonja van Heinsbergen


Sonja is een enthousiaste, gediplomeerde en ervaren dermatografe met een passie voor het vak. Ze is onder andere opgeleid bij het gerenommeerde instituut van Irma Hulscher.

Naast de standaard gezichtsbehandelingen houdt ze zich vooral bezig met littekenverbetering, dermatografie, huidverbetering, Cryosurgery, BB Glow en permanente make-up. Heel wat dus!

“Wat ik nou het leukst vind om te doen? Eerlijk gezegd kan ik daar helemaal geen keuze in maken. Waar ik echt blij van word is wanneer mensen tevreden De Salon verlaten. Of het nu met geverfde wenkbrauwen is of na een littekenbehandeling.”


Benjamin Koenderman


In het jaar 2000 heeft Benjamin de opleiding afgerond als gediplomeerd NGS sportmasseur.
Hierdoor behandeld hij dagelijks sporters om ze voor te bereiden op een inspanning en zo hun prestaties te verhogen, maar hij draagt ook bij aan de nazorg om het herstel van de spieren te bevorderen.
Naast deze doelgroep heeft Benjamin zich ontwikkeld tot allround masseur, om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Door zijn internationale ervaringen, waaronder ook een 5-sterren Spa en opleidingen beheerst hij de beste technieken zowel vanuit de westerse als de Oosterse wereld die hij o.a. in Engeland, Thailand en in Amerika heeft opgedaan.

“Als kind was ik al dol op sporten en wist ik dat ik daar later iets mee wilde doen. In (sport)massage kan ik mezelf helemaal vinden. In mijn ogen het mooiste vak dat er is.”

blijf op de hoogte van onze acties, en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een nieuwe dimensie in huidverbetering.

DE SALON beschikt ook over een zeer bekwame cosmetisch arts. Zijn doel is jouw natuurlijke schoonheid naar buiten te brengen. Daarom kijken we niet alleen naar rimpels of lijntjes, maar altijd naar je hele gezicht en lichaam. Daarnaast luisteren we naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Samen met jou stellen we een individueel behandelplan op dat gericht is op het benadrukken van specifieke kenmerken die jouw schoonheid naar buiten brengen. Hiervoor beschikken we over verschillende cosmetische behandelingen en biedt de samenwerking tussen arts en schoonheidsspecialiste uitkomst.