DE SALON is opgericht door Laura Bluijs. De belangrijkste uitgangspunten in De Salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de producten die wij gebruiken en adviseren. U wordt behandeld in een professionele omgeving en in een persoonlijke sfeer. Er wordt in De Salon gebruikt gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, volgen wij zeer regelmatig cursussen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.Laura Bluijs

Zij gaat zeer professioneel en resultaatgericht te werk, heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak en is in het bezit van het vakdiploma all round schoonheidsverzorging (STIVAS), heeft een opleiding dermatologie gevolgd en diverse andere specialisaties.
Huidverbetering is waar zij voor staat. De huid actief en gezond krijgen en huidproblemen verhelpen. Kennis is zo belangrijk en daarom is zij zich meer gaan verdiepen in het medische aspect en biedt de samenwerking met artsen een uitkomst.

Laura is aangesloten bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsverzorging en bevoegd facturen uit te schrijven voor de behandeling van acne en definitieve ontharing, waardoor u deze weer kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

“Mijn eerste bijbaantje was als keukenhulp in een beautycenter. Al snel wilde ik veel liever aan de andere kant werken en ben me toen volledig in de cosmeticabranche gaan verdiepen.”


Patricia Geurtsen


Als huidexpert houdt zij zich al jaren dagelijks bezig met huidproblemen en alles wat je kunt doen om de huid gezond en mooi te houden.

Ook gelooft zij dat het kennen van je eigen huid de eerste stap is naar huidverbetering.

Door middel van een grondige huidanalyse begrijp je welke interne en/ of externe factoren van invloed kunnen zijn op je huid, en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Dit gecombineerd met de beste (massage)technieken, apparatuur en werkzame stoffen maken haar behandelingen tot een unieke ervaring.

Ook op het gebied van gezichts- en lichaamsmassage behoort zij tot de absolute TOP!

Ze studeerde en werkte hiervoor in diverse werelddelen, om zo de best mogelijke behandelingen te kunnen geven. Haar meest geboekte behandeling is de Age Smart face massage. In deze therapeutische bindweefselbehandeling wordt de huid gelift. Zowel de collageenlampen als de rollende en knedende massagegrepen zorgen voor stimulatie van de doorbloeding, stofwisseling en collageenproductie. Een intensieve work-out met direct resultaat!


Nikkie MesmanNikkie is na haar stage van 2 jaar bij ons in De Salon blijven werken. Ze heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allround schoonheidsspecialiste. Nikkie is onbetwist de beste wimperextension-specialiste van de regio. Misschien zelfs van daar buiten, aangezien klanten van heinde en verre naar De Salon komen voor een set wimperextensions van Nikkie.

Je kunt bij Nikkie terecht voor alle gezichtsbehandelingen, Cryolipolyse, advies over huidverzorging en wimperextensions.

“Het werk als schoonheidsspecialiste vind ik erg leuk door het contact met de klanten en de diverse behandelingen die ik geef.”


Benjamin Koenderman


In het jaar 2000 heeft Benjamin de opleiding afgerond als gediplomeerd NGS sportmasseur.
Hierdoor behandeld hij dagelijks sporters om ze voor te bereiden op een inspanning, en zo hun prestaties te verhogen. Maar draagt ook bij aan de nazorg om het herstel van de spieren te bevorderen
Naast deze doelgroep heeft Benjamin zich ontwikkeld tot allround masseur, om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Door zijn internationale ervaringen, waaronder ook een 5-sterren Spa en opleidingen beheerst hij de beste technieken zowel vanuit de westerse als de Oosterse wereld. Welke hij o.a. in Engeland, Thailand en in Amerika heeft opgedaan.

“Als kind was ik al dol op sporten en wist ik dat ik daar later iets mee wilde doen. In (sport)massage kon ik mezelf helemaal vinden. In mijn ogen het mooiste vak wat er is.”

blijf op de hoogte van onze acties, en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een nieuwe dimensie in huidverbetering.

DE SALON beschikt ook over een zeer bekwame cosmetisch arts. Zijn doel is jouw natuurlijke schoonheid naar buiten te brengen. Daarom kijken we niet alleen naar rimpels of lijntjes, maar altijd naar je hele gezicht en lichaam. Daarnaast luisteren we naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Samen met jou stellen we een individueel behandelplan op dat gericht is op het benadrukken van specifieke kenmerken die jouw schoonheid naar buiten brengen. Hiervoor beschikken we over verschillende cosmetische behandelingen en biedt de samenwerking tussen arts en schoonheidsspecialiste uitkomst.