DE SALON is opgericht door Laura Bluijs. De belangrijkste uitgangspunten in De Salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de producten die wij gebruiken en de kennis en kunde van ons team. U wordt behandeld in een professionele omgeving en in een persoonlijke sfeer. Er wordt in De Salon gebruikt gemaakt van de meest geavanceerde apparatuur en de nieuwste technieken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, volgen wij zeer regelmatig cursussen en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.


Benjamin Koenderman


In het jaar 2000 heeft Benjamin de opleiding afgerond als gediplomeerd NGS sportmasseur.
Hierdoor behandeld hij dagelijks sporters om ze voor te bereiden op een inspanning en zo hun prestaties te verhogen, maar hij draagt ook bij aan de nazorg om het herstel van de spieren te bevorderen.
Naast deze doelgroep heeft Benjamin zich ontwikkeld tot allround masseur, om een zo breed mogelijk aanbod te kunnen bieden.

Door zijn internationale ervaringen, waaronder ook een 5-sterren Spa en opleidingen beheerst hij de beste technieken zowel vanuit de westerse als de Oosterse wereld die hij o.a. in Engeland, Thailand en in Amerika heeft opgedaan.

“Als kind was ik al dol op sporten en wist ik dat ik daar later iets mee wilde doen. In (sport)massage kan ik mezelf helemaal vinden. In mijn ogen het mooiste vak dat er is.”


Kuno de Vries


Kuno heeft na zijn loopbaan in de verkoop van mode en management een switch gemaakt naar holistisch masseren. Deze switch wilde hij graag maken nadat hij zelf een verstoorde verhouding tussen denken en voelen had ervaren.

Kuno is in opleiding tot holistisch masseur. Deze manier van masseren is heel rustig en aandachtsvol. Omdat jouw lijf een eenheid is, hoeft hij helemaal niet je gehele lichaam aan te raken om toch overal invloed uit te oefenen. Via spier-en zenuwoverdracht kunnen zijn handen reiken tot in de verste hoeken. Pas dan kan je tot je laten doordringen wat jij eigenlijk voelt.

Als je gevoelig bent voor stress of spanningen, of gewoon gek bent van massages, dan is een holistische massage echt iets voor jou!

“Masseren heeft altijd al mijn aandacht gehad. Door te leren over holistisch masseren en de extra waarde die dat aan de massee geeft, wil ik er graag mijn beroep van maken.”


Laura Bluijs


Zij gaat zeer professioneel en resultaatgericht te werk, heeft ruim 15 jaar ervaring in het vak en is in het bezit van het vakdiploma all round schoonheidsverzorging (STIVAS), heeft een opleiding dermatologie gevolgd en diverse andere specialisaties.
Huidverbetering is waar zij voor staat. De huid actief en gezond krijgen en huidproblemen verhelpen. Kennis is zo belangrijk en daarom is zij zich meer gaan verdiepen in het medische aspect en biedt de samenwerking met artsen een uitkomst.

Laura is aangesloten bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsverzorging en bevoegd facturen uit te schrijven voor de behandeling van acne en definitieve ontharing, waardoor u deze weer kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

“Mijn eerste bijbaantje was als keukenhulp in een beautycenter. Al snel wilde ik veel liever aan de andere kant werken en ben me toen volledig in de cosmeticabranche gaan verdiepen.”


Vanessa Gomes Costa (engels)


Ik kom uit Brazilië waar ik mijn opleiding heb gevolgd en ik ben nu ruim 10 jaar werkzaam als schoonheidsspecialist.

De mensen waarmee ik werk voelen zich veelal wat onzeker en ongezond vanwege hun huidproblemen zoals pigment, acne en ouderdomsverschijnselen. Mijn doel is dan ook om jou door mijn behandelingen weer te laten stralen, vol trots en vol zelfvertrouwen.

Naast schoonheidsspecialist ben ik ook gespecialiseerd in lymfedrainage- (uiterst geschikt voor zwangere vrouwen), pre- en post-chirurgie massage en massages om cellulitis te verminderen.
Daarnaast kan ik je nog adviseren over voedsel, lichaamsbeweging en stressmanagement.

“Elke persoon is uniek en verdient daarom ook een persoonlijke aanpak.”


Nikkie Mesman


Nikkie is na haar stage van 2 jaar in 2015 bij ons in De Salon blijven werken. Ze heeft zich ontwikkeld tot een ervaren allround schoonheidsspecialiste.

Nikkie is onbetwist de beste wimperextension-specialiste van de regio. Misschien zelfs van daar buiten, aangezien klanten van heinde en verre naar De Salon komen voor een set wimperextensions van Nikkie.

Je kunt bij Nikkie ook terecht voor alle gezichtsbehandelingen, Cryolipolyse, advies over huidverzorging en dus wimperextensions.

“Het werk als schoonheidsspecialiste vind ik erg leuk door het contact met de klanten en de diverse behandelingen die ik geef.”


Patricia Geurtsen


Iedereen is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig, ze behandeld niet alleen de klacht, maar kijkt verder daarachter. Ze past aan wat jij op dat moment nodig hebt.

In haar werk als massagetherapeute en huidspecialiste komt zij veel in aanraking met huid- en pijnklachten, welke overal in het gezicht of op het lichaam kunnen voorkomen. Ze geeft ondersteuning in haar behandelingen en streeft naar vermindering hiervan. Zeker in periodes van stress, zwangerschap, voor en/ of na operaties. Hoewel zij klachtgericht werkt, ervaar je in iedere behandeling ook (diepe) ontspanning zodat lichaam en het hoofd weer rust krijgen.

Ze is o.a. gespecialiseerd in de bindweefselmassage en cupping: Gezond en soepel bindweefsel beïnvloedt direct onze huid en spieren en is hierdoor zeer belangrijk voor onze totale gezondheid. Zowel medisch (o.a littekens, hoofdpijn, oorsuizen, gespannen kaken) als cosmetisch (o.a. fijne lijntjes, rimpels en cellulite) in te zetten. Naast manuele technieken gecombineerd met cupping voor het beste resultaat.

” Anderen helpen geeft mij veel voldoening.”

blijf op de hoogte van onze acties, en schrijf je in voor de nieuwsbrief

Een nieuwe dimensie in huidverbetering.

DE SALON beschikt ook over een zeer bekwame cosmetisch arts. Zijn doel is jouw natuurlijke schoonheid naar buiten te brengen. Daarom kijken we niet alleen naar rimpels of lijntjes, maar altijd naar je hele gezicht en lichaam. Daarnaast luisteren we naar jouw persoonlijke wensen en behoeften. Samen met jou stellen we een individueel behandelplan op dat gericht is op het benadrukken van specifieke kenmerken die jouw schoonheid naar buiten brengen. Hiervoor beschikken we over verschillende cosmetische behandelingen en biedt de samenwerking tussen arts en schoonheidsspecialiste uitkomst.