behandelingen van de maand

Holistische dag 27 maart

In maart staan we stil bij de balans tussen lichaam en geest oftewel het innerlijk en het uiterlijk. Er goed uitzien begint bij je goed voelen en daarom hebben we deze maand holistisch lijfstijlcoach Debbie en holistisch masseur Kuno op 27 maart uitgenodigd die je daarbij kunnen helpen.

HOLISTISCHE RUGMASSAGE

Een holistische massage kan je helpen lekkerder in je vel te zitten. Hierbij draait het namelijk niet alleen om het wegnemen van de fysieke pijn of spanningen die je ervaart, maar wordt er ook gekeken naar de psychische kant.

Door middel van verschillende massagetechnieken word je rug gemasseerd. Dit zorgt voor allerlei prikkels die een reactie oproepen in je lichaam. Hierdoor vermindert je spierspanning, wordt de doorbloeding gestimuleerd, energieblokkades opgeheven en de zelf helende werking van je lichaam ‘aangezet’. Ook leer je contact te maken met je lichaam. Je wordt bewuster van spanningen en klachten.

Kan je daarna die signalen zelf herkennen? Dan voel je je na verloop van tijd een stuk zelfbewuster, positiever en energieker in het leven staan.

Op vrijdag 27 maart is Kuno bij ons in De Salon en kun je kennismaken met deze vorm van massage.

Boek de holistische rugmassage (55 min.) op 27 maart bij Kuno voor:

€35,00

HOE GEZOND LEEF JIJ?

Debbie is holistisch leeftijlcoach en begeleidt mensen om zich fysiek en mentaal sterker en fitter te voelen. Ook onze eigen Laura volgt haar programma, met succes! Lees Laura’s review via www.feedforlifestyle.com.

Wil je meer weten over wat een gezondere leefstijl voor jou kan betekenen? Boek dan een gratis kennismaking (25 min.) op vrijdag 27 maart met Debbie en zij zal je adviseren over voeding, bewegen, ademhalen, ontspannen, rust, slapen, energie, stress, afvallen, vasten, mindfulness, yoga, etc. Alles waardoor jij nog lekkerder in je vel komt!

maak meteen online een afspraak

CRYOLIPOLYSE

Cryolipolyse is de effectieve manier om vet te verminderen,
zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/ chirurgische ingreep. Het resultaat? Een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Tijdens de Cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, dat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Wist jij trouwens dat je maar 1 keer in je leven vetcellen aanmaakt?
Dat betekent dat de afgevoerde vetcellen nooit meer terugkomen. Niet gek he?

Per plaatsing deze maand i.p.v. €150,-:

€98,-

En je kunt er zoveel kopen als je wilt!

De Hotstone massage werkt pijn verminderend, stress verlichtend, ontgiftend, afvoerend en zorgt tegelijkertijd voor een diepe ontspanning!

Je lichaam wordt 55 minuten heerlijk warm gemasseerd door Patricia of Benjamin met stenen die verwarmd zijn tot ongeveer 47 graden Celsius. De hitte en de druk van de stenen dringen tot wel 3-4 cm diep in je spierweefsel door. Dit maakt je spieren soepeler en de massage effectiever.

Boek de hotstone massage bij Patricia of Benjamin i.p.v. € 57.50 voor:

€47.50

Kan je deze maand niet? Boek het grust voor een andere keer!

Blijf ook op de hoogte van onze maandelijkse acties en nieuwtjes door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief