Prescription TCA Peeling

Medische peeling behandeling

Door het uitvoeren van een medische peeling wordt je huidstructuur op effectieve wijze verbeterd door het verwijderen van dode huidcellen. Resulterend in een gladde en fris uitziende huid. Ook worden oneffenheden in het gezicht en huidproblemen zoals acné (littekens) of pigmentvlekken (door bijvoorbeeld zonneschade of ouderdom) aangepakt. Je huid lijkt als herboren!

Voorafgaand aan de peeling is het van belang dat je 4 tot 6 weken geen blootstelling aan de zon hebt gehad. Daarnaast adviseren we om 1 week voorafgaand aan de behandeling geen self tanning te gebruiken.

Herstel van de peeling

Na de peeling kan je huid wat rood zijn en trekkerig aanvoelen en enkele dagen na de behandeling gaat je huid ‘barsten’ waarna je een aantal dagen gaat vervellen. Na het vervellen kan je huid wat droog zijn. Het is daarom van belang om je huid goed te hydrateren en om dit proces te bevorderen, adviseren we minimaal één week hydraterende producten en een SPF te gebruiken.

Afhankelijk van de sterkte van de peeling varieert de interval van 4-8 weken. Wij adviseren je graag en stellen samen met jou een behandelplan op.

Peeling - behandeling op maat

Sowieso kan een peeling ingezet worden bij alle huidtypen en op alle leeftijden doordat deze specifiek kan worden aangepast op jouw huid!

Prijs Prescription TCA Peeling:

30 minuten €150.00