Quanis Facials

De Quanis facials staan voor Ultieme hydratie, een directe vermindering van (droogte)lijntjes en een zijdezachte huid.

Quanis is een cosmeceutical van hoge kwaliteit voor huidverbetering uit Japan. Door de Quanis Dermafiller en Melting Mask te combineren in één behandeling heb je direct resultaat tegen fijne lijntjes en een doffe huid!

Deze behandeling is bovnedien geschikt voor elke huid, vanwege de hydraterende en verzachtende werking. Vooral de drogere huiden knappen hier enorm van op.

Bij alle Quanis Facials wordt er eerst goed gereinigd, onzuiverheden verwijderd, krijg je een uitgebreide gezichtsmassage, behandeling van je wenkbrauwen en de:
∞ Quanis Dermafiller, de filler zonder naalden. Fijne lijntjes rondom de ogen of de neus-lippenplooi worden direct verminderd door het gekristalliseerde hyaluronzuur.
∞ Quanis Melting Mask, een sheetmasker dat oplost tot een serum die daarna helemaal in je huid gemasseerd wordt. Hierdoor worden alle werkzame stoffen goed opgenomen door je huid dat fijne lijntjes en een doffe huid tegen gaat.

Je kan uiteraard ook voor een niet gecombineerde facial kiezen. Wil je eerst nog wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk de uitleg video’s van Laura.

Prijzen Quanis Facials:

  • Quanis Combi Facial 75 minuten €112.50
  • Quanis Dermafiller Facial 60 minuten €95.00
  • Quanis Melting Mask Facial 60 minuten €85.00
  • Quanis Dermafiller los 30 minuten €35.00

BOOST JOUW BEHANDELING MET IETS EXTRA’S

Jouw huid, onze zorg!

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, maar wil je tijdens jouw behandeling er nog iets extra’s bij, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Manuele microdermabrasie €19.00
∞ Microneedling 15 min. €39.00
∞ Cupping (de cup krijg je mee voor thuis) €15.00
∞ Quanis Dermafiller €35.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Maak afspraak
© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.