Haute Beauté Make-over tijdens Mart Visser Take-over

sietskeBlogLeave a Comment

De burgemeester van Zandvoort Niek Meijer draagt het beheer van zijn badplaats van 2 mei tot 1 juli over aan niemand minder dan Neerlands bekendste couture-ontwerper Mart Visser!

Tijdens de Mart Visser Take-over zijn er meerdere events en tentoonstellingen te bezoeken en kun je in De Salon terecht voor een Haute Beauté Make-over.

Het gemeentehuis wordt tijdens de zomermaanden getransformeerd tot ‘The Take-over’ en een gedeelte van de meest recente Haute Couture collectie en een selectie van archiefstukken van Mart Visser zal worden tentoongesteld. In het Raadhuis komt een concept store met de pret-a-porter collectie van Lente/Zomer 2018 en in het Zandvoorts Museum zijn beeldwerken van Mart Visser te bewonderen.

http://www.martvisser.nl/zandvoort

De Salon verwelkomt Mart Visser met open armen als de Burgemeester van ons mooie Zandvoort. En we verwelkomen jullie in De Salon voor de Haute Beauté Make-over! De behandeling bestaat uit een Quick Facial treatment, shaped eyebrows inclusief make-up voor €49,-. Deze aanbieding is geldig tijdens de gehele Mart Visser Take-over (van 2 mei tot 1 juli 2018).

De Beauté Make-over reserveer je hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *