Detoxen met sap, yoga & bindweefselmassage

sietskeBlog1 Comment

#7 DETOXEN MET SAP, YOGA & BINDWEEFSELMASSAGE

We bieden in De Salon veel behandelingen aan waarmee je je uiterlijk kunt verfraaien. De binnenkant heeft echter ook wat aandacht nodig zo nu en dan. Door te ontgiften geef je je lichaam de kans zich te ontdoen van opgehoopte afvalstoffen. Eenmaal ‘ontgift’ gaat het energieniveau omhoog, oogt je huid mooier en voel je je gewoon een stuk beter. Mentaal en lichamelijk.

Wil je die paar essentiële kilo’s afvallen of wil je gezonder leven, maar weet je niet waar te beginnen? Doe dan mee met het 9-daagse Detox programma in combinatie met een heerlijke bindweefselmassage of facial en yoga op het strand!

Wat houdt een detox in?

In samenwerking met Zenzo Yoga organiseert De Salon het 9-daags Detox programma dat op donderdag 10 augustus van start gaat met de voeding- en detox workshop in De Salon. Tijdens de workshop krijg je de handvaten aangereikt die je helpen het 9-daags programma te voltooien. Een ervaren Detox coach geeft advies over voeding en hoe je je voorbereidt op de Detox en daarna weer kunt afbouwen.

foto-sap-2Na de workshop kun je zelf aan de slag met de recepten. Je volgt 2 yogalessen op het strand en krijgt een bindweefselmassage bij ons in De Salon. Een bindweefselmassage is een diepe intensieve massage die de doorbloeding bevordert, zorgt voor celvernieuwing in het weefsel en de afvoer van vrijgekomen afvalstoffen tijdens de detox stimuleert. Mocht je liever kiezen voor een facial in plaats van de bindweefselmassage kan dat ook.

 

Je krijgt van ons – 12 verse, biologische sappen, Keltisch zeezout, zuurkoolsap, biologische bouillon om de Detox te ondersteunen. 

Binnen 9 dagen een stralende huid, gewichtsverlies en een vermindering van darm- en maagklachten? En even tijd voor jezelf om te genieten van een massage? Meld je dan nu aan!

De_Salon_Shoot_375-copy

Je betaalt voor de workshop, de yogalessen, de coaching en de behandeling in De Salon alles inclusief slechts € 179,-.

 

 

Voor vragen mail of bel gerust:
Zenzo Yoga: info@zenzoyoga.nl / 06 55 17 30 21
De Salon: info@desalonzandvoort.nl / 023 57 320 11

One Comment on “Detoxen met sap, yoga & bindweefselmassage”

  1. Pingback: OVER BINDWEEFSELMASSAGE | De Salon Zandvoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *