Dry Botox

sietskeBlogLeave a Comment

#8 DRY BOTOX

Je krijgt het van hard fietsen, van de zenuwen en van te wild dansen. Zweetplekken onder je oksels. Dat zweten is op zich niet voor niks. Zweten reguleert onze lichaamstemperatuur, helpt afvalstoffen af te voeren en zorgt er voor dat we feromonen de wereld in sturen op zoek naar de juiste partner.

Zweetklieren zitten over het hele lichaam, we hebben er zo’n 2 tot 5 miljoen. Per persoon, that is. De oksels worden het meest geassocieerd met zweten. Nu zitten daar relatief ook veel zweetklieren maar slechts 1% van onze algehele zweetproductie komt door de oksels naar buiten. Doordat de oksels een slecht geventileerde plek zijn is het zweet daar wel het meest zichtbaar.

En ondanks dat zweet er in zekere zin voor zorgt dat we lekker ruiken voor onze partner en vice versa, vinden we zweetplekken onder de oksels esthetisch gezien minder fijn. Je rustig houden en speciale deodorants kunnen helpen maar wil je onbelemmerd je gang kunnen gaan zonder dat er natte plekken onder je oksels onstaan is DRY BOTOX een fantastische oplossing.

Cosmetisch arts Job Thuis behandelt in De Salon regelmatig klanten met Botox tegen (overmatig) zweten. Net als bij bijvoorbeeld een Botox behandeling van de frons, injecteert Job de botuline toxine in de huid en houdt het effect zo’n 3 tot 6 maanden aan. Voor de oksels zijn meerdere prikjes nodig en eerlijk, de prikjes zijn wel iets pijnlijker dan in de frons. Dat gezegd hebbende moeten we wel verklaren dat de DRY BOTOX behandeling zo de moeite waard is. Je hoeft geen deodorant te dragen en rekening te houden met de kleding die je aantrekt. Heerlijk!

Onze vaste Salon-BN’er Stephanie Tency was onlangs bij Job voor de DRY BOTOX behandeling en heeft hierover gevlogd.

Benieuwd hoe zij de behandeling heeft ervaren? Check de video >

Job is op vrijdag 28 juli weer in De Salon. Wil je een afspraak maken voor de DRY BOTOX behandeling? Er zijn nog een aantal plekjes beschikbaar. Neem contact met ons op voor het reserveren van je behandeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *