Je moeder

sietskeBlogLeave a Comment

#2 JE MOEDER

De_Salon_Shoot_609

Eerder deze maand was het Moederdag. Een dag om moeders te eren voor hun moederlijke zorgen en genen. Genen, ja. Je kunt namelijk in de meeste gevallen aan je moeder zien hoe jij oud wordt. Het verouderingsproces hangt af van externe factoren maar een groot deel ligt ook aan je DNA. Je moeder geeft je dus een kijkje in jouw toekomst. Ervan uitgaande dat je gezegend bent met de goede genen van je moeder verloopt het verouderingsproces zonder schrikbarend verval. Mocht het beeld van je moeder je toch angst inboezemen, ben jij er gelukkig op tijd bij om het verval te minimaliseren.

Je kunt namelijk veel doen om het verouderingsproces zo gracieus mogelijk te laten verlopen. Gezond leven en eten zijn key voor een mooie huid. Verzorging van die huid is minstens zo belangrijk. In De Salon gebruiken wij de producten van Image Skincare. Een uitgebreide productlijn met voor ieder huidtype een geschikte lijn. De huid heeft namelijk in de verschillende levensfasen verschillende behoeften.

 

Hebben jullie de vlog van Stephanie Tency gezien? We hebben haar moeder namens haar in de watten gelegd. Ze hebben beiden een facial gehad met de producten van Image Skincare en kregen een tas vol met producten mee naar huis.

Stephanie en haar moeder zijn beiden prachtig en aan de huid van haar moeder te zien, hoeft Stephanie zich weinig zorgen te maken over het verouderen van haar huid. Wel houden we bij het behandelen van de huid rekening met de verschillende behoeften van de huid. De huid van Stephanie heeft andere producten nodig dan die van haar moeder.

 

Laura heeft Stephanie behandeld met de milde reiniging uit de Ormedic lijn, de groene lijn van Image. Haar huid hebben we geëxfolieerd met Image exfoliating powder, een milde scrub om kleine oneffenheden te verminderen. Het Ormedic serum en masker is ingesluisd met de Ultrasoon voor een extra diepe werking. Nieuw in De Salon zijn de Sheet maskers van Image. Terwijl Stephanie de hydraterende variant van het masker op had, heeft Laura de Beauty Angel aangezet. De Beauty Angel stimuleert de huid om collageen aan te maken en draagt bij tot betere opname van de actieve bestanddelen van het Image Hydrating Sheet Masker.

De_Salon_Shoot_575

De moeder van Stephanie lag in de stoel bij Nikkie voor de gezichtsbehandeling. Nikkie heeft voorafgaand aan de behandeling haar huid geanalyseerd en de producten tijdens de behandeling aangepast op haar huidtype. Nikkie heeft de cleanser gebruikt uit de Max lijn van Image, het Exfoliating Powder, het Anti-Aging serum en de Prevention Hydrating. Nikkie heeft het Image Anti-Aging Sheet masker opgedaan. Als verrassing had Stephanie haar moeder ingepland voor een set wimperextensions.

De dames zijn naar huis gegaan met een tas vol producten van Image Skincare! Benieuwd wat er in de tassen zat?

Stephanie: Ormedic cleanser, Vital C serum, Prevention hydrating creme, Iluma eye creme, Vital C hydrating repair creme, Max masker en de Ormedic Sheer lips.

Moeder: Max cleanser, Ageless serum, Prevention ultimate, Max eye creme, Max Stell Cell creme, Ageless overnight masker en de Ormedic Sheer lips.

 

Wil jij je moeder en jezelf ook trakteren op een beautybehandeling? Maak een afspraak en jullie krijgen van ons gratis het Image Sheet masker bij de behandeling! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *