Make-up workshop inclusief diner

sietskeBlogLeave a Comment

#6 MAKE-UP WORKSHOP

We hebben iets leuks! Leuk voor jou, je vriendinnen, je moeder en voor je vrijgezellenfeest misschien wel…

In De Salon organiseren we make-up workshops. De workshops worden gegeven door een ervaren visagist die je alle fijne kneepjes van het opmaken (bij)leert. Nu weet jij natuurlijk allang hoe je je mascara op moet doen en welke kleur lippenstift je goed staat. Maar weet je ook wat je beste features in je gezicht zijn en hoe je die goed kunt accentueren? En je mindere kanten kunt camoufleren?

Tijdens de make-up workshop leer je van de beste uit het vak en maak je kennis met de fijne make-up van SLA. In De Salon hebben we de laatste trend kleuren en leer je die op je eigen gezicht toe te passen voor een mooie look. We maken van je nieuwe look een voor- en na foto die je zelf kunt posten op social media.

Na de workshop ga je met een goed gevulde goodiebag De Salon uit en schuif je een paar deuren verder bij The Local Bistro aan voor een 3-gangen diner. Je word daar ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels en verwent met een voor-, hoofd- en nagerecht! Het eten bij The Local Bistro is echt om van te smullen en de gezellige bistro is de perfecte setting voor de afsluiting van een gezellige middag met je vriendinnen.

Of een goed begin voor een avondje uit! Reserveer in dat geval de workshop op een vrijdag of zaterdagmiddag 😉

Voor de make-up workshop inclusief welkomstdrankje en 3-gangen diner bij The Local Bistro betaal je slechts €69,50 p.p.! 

Wil je de workshop reserveren? Of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *