Mooi ouder worden

sietskeBlogLeave a Comment

#1 MOOI OUDER WORDEN

Je kunt proberen je er tegen te verzetten maar dat we ouder worden is nu eenmaal een gegeven. We worden piepjong geboren en in het gunstigste geval overlijden we heel oud.

De_Salon_Shoot_562

Dat we ouder worden is aan veel zaken te meten. Aan je rimpels maar ook aan je Facebook pagina bijvoorbeeld. De lijst van levensgebeurtenissen wordt steeds langer. Je opent een account, bent geboren, behaalt diploma’s, verbreekt en begint nieuwe ‘ingewikkelde’ liefdesrelaties, je krijgt kinderen, viert jubilea en jouw kinderen krijgen weer kinderen.

Op het internet blijven we jong, zolang we willen, met het juiste filter en de juiste fotobewerkingsapp.

Dat de online wereld vaak niet helemaal overeenkomt met de realiteit zien we iedere ochtend in de spiegel. Op die selfie die je gister postte zag je er met de juiste belichting (natuurlijke lichtinval bij raam, tip!) en een filtertje best fris en jeugdig uit. In je badkamer met té wit 45watt licht, kan de reflectie soms wat tegenvallen.

Gelukkig weten we het verouderingsproces te relativeren. Want met ouder worden komen niet alleen rimpels en pigmentvlekken, al die levensgebeurtenissen waren mooi aan je neus voorbij gegaan als je nooit ouder was geworden. Ouder worden is gewoon leuk. Door die recent verbroken ‘ingewikkelde’ relatie kan het wel zijn dat het uiterlijke verouderingsproces sneller is gegaan dan je had verwacht. En daar hebben we in De Salon offline oplossingen voor. Het offline bewerkingsprogramma, voor iedere levensfase een aangepast ‘filter’.

Laten we voor het gemak een globale indeling maken van levensfasen en de daarbij horende uiterlijke kenmerken. Zodra we aankomen bij de fase waarin we het verouderingsproces over het algemeen ‘storend’ gaan vinden, die begint overigens pas na een derde van je leven, dragen wij oplossingen aan. Laat je door ons overigens niks aanpraten. Je bent al mooi. Met en zonder rimpels.

0 – 18 jaar

Dit is het begin van je leven en het verouderingsproces an sich. Niks om je druk over te maken. In ieder geval tot je 18e niet.

Ons advies: Groei op en maak zoveel mogelijk plezier. Vraag wel aan je moeder of ze je insmeert met een goede zonnebrandcreme, bijvoorbeeld die van Image. De Prevention 50+. Dat is investeren in een mooie huid later.

18 – 30 jaar

De_Salon_Shoot_575Je bent nu volwassen. Gelukkig hoef je je niet perse ook zo te gedragen. Waarschijnlijk denk je wel na over welke richting je je leven wilt geven, maar neem het leven vooral een beetje luchtig op. Ook als je een pukkeltje hebt.

Ons advies: Zorg dat je een goed reinigende facewash, een goede crème en een moisturizer op je badkamerplankje hebt staan. Geniet van je mooie huid, die is nu op haar best door de hoge collageenaanmaak! Nu beginnen met permanent ontharen is een goed idee. Weet je hoeveel tijd je dat bespaart de rest van je leven? Oh ja, en die pukkeltjes krijgen we wel weg tijdens een gezichtsbehandeling.

30 – 45 jaar

Nu ben je echt volwassen en verwachten de meeste mensen ook van je dat je je zo gedraagt. Dikke kans dat je een of meer kinderen op de wereld hebt gezet en dat is, naast leuk, ook vermoeiend. Net als die succesvolle carrière en je drukke sociale leven. Om zo succesvol in het leven te zijn als jij, heeft je lichaam al haar energie nodig. Er blijft steeds minder energie over voor het aanmaken van collageen. Voilà, je eerste rimpels zijn een feit.

De_Salon_Shoot_390Ons advies: Dit is waarschijnlijk de drukste fase van je leven. Eet daarom gezond, beweeg en neem een Reviv Multiboost. Neem iedere ochtend een collageenshot, de Image Daily Collagen Shots,verzorg je huid met collageen stimulerende producten en laat die bovenoogleden corrigeren met een beetje Botox of een bovenooglidcorrectie. Je hoeft echt niet te wachten tot je 50e met een cosmetische ingreep.

45 – 75 jaar

Je zit op de helft. Good for you! Het is nu een kwestie van de balans op maken. Je hebt genoeg levenservaring om precies te weten wat goed voor je is en waar je gelukkig van word. Doe dat! Dit is jouw tijd. Je kinderen zijn (bijna) volwassen dus je kunt jouw tijd lekker aan jezelf besteden.

Ons advies: Ga lekker yoga’en op het strand, boek een uitgebreide facial en laat dokter Job zijn magie verrichten, met een Liquid Facelift bijvoorbeeld. Je bent dan misschien de 40 ruimschoots voorbij, je kunt er gewoon uitzien als 38. Of 35 😉

75 – 100 jaar

Geef jezelf een schouderklopje. Je mag trots zijn op jezelf. Dat heb je toch maar mooi even gedaan, je gracieus en vol moed door 75 jaar leven heen geworsteld, chapeau! Wij hopen dat je nog lekker soepel in de heupen en in goede gezondheid bent.

Ons advies: Vertroetel jezelf en nog beter, laat je vertroetelen. Door je (klein)kinderen en door ons in De Salon. Dat heb je wel verdient. Met verzorgende en onstpannende behandelingen en massages haal je de 100 makkelijk.

FOREVER YOUNG!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws uit De Salon? Volg ons op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *