Over bindweefselmassage

sietskeBlogLeave a Comment

#9 OVER BINDWEESELMASSAGE

Een bindweefsel massage wordt toegepast, het woord zegt het al, op de bindweefsellaag van het lichaam. Dit is de laag tussen de spieren en de huid. Bepaalde gebieden op het lichaam staan in verbinding met organen en klieren. Door deze gebieden met massage te stimuleren wordt het corresponderende orgaan gestimuleerd en blokkades opgeheven. Een bindweefselmassage tijdens de 9-daagse Detox geeft je lichaam extra ondersteuning bij het ontgiften.

Tijdens een bindweefselmassage wordt de huid opgepakt en ‘gerold’. Deze techniek zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en vermindert verklevingen in het bindweefsel. Over het algemeen wordt een bindweefselmassage als iets minder prettig ervaren dan een ‘gewone’ massage. Niet heel onprettig maar gewoon wat steviger. Gelukkig maakt het resultaat dat je dat zo weer vergeten bent 😉

Welke klachten kan je o.a. behandelen met bindweefsel massage?

hoofdpijn en migraine
maag- en darm aandoeningen
doorbloedingsstoornissen
chronische verkoudheid
gewrichtsproblemen
slapeloosheid
striae
acne en littekens

De verbeterde doorbloeding na een bindweefselmassage zorgt er ook voor dat cellulite minder zichtbaar is. 

 

Bij ons in De Salon worden de massages uitgevoerd door onze masseurs Patricia en Benjamin. Interesse in deze of een andere behandeling? Neem contact met ons op!

Voor een bindweefselmassage van het gezicht betaal je €35,- en voor het lichaam €45,-. Voor het beste en een langdurig resultaat adviseren we je de bindweefselmassage in kuurvorm te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *