Over Cryolipolyse

sietskeBlogLeave a Comment

#10 OVER CRYOLIPOLYSE

Over het algemeen zijn wij en ons lichaam niet al te blij als het koud is. Zodra de winter in aantocht is verpakken we ons lijf het liefst in vele lagen warme kleding. Dat kou ook een heel gunstig effect kan hebben op het lichaam vertellen we je in deze blog.

HOE WERKT HET?
Tijdens een cryolipolyse behandeling wordt het onderliggende vetweefsel op een nauwkeurige manier gekoeld tot -9 graden. Door de vetcellen bloot te stellen aan deze lage temperatuur breken ze af en worden daarna door het lichaam zelf afgevoerd. De vetophoping wordt hiermee per behandeling gereduceerd met zo’n 20%. De afgebroken vetcellen komen niet meer terug.

KOUD

Om de huid tegen de kou te beschermen wordt een gelpad geplaatst op het te behandelen gebied. Daarna wordt de huid vacuum gezogen in de applicator. Dit voelt vooral in de eerste 5 minuten koud en trekkerig. Daarna is het gebied verdoofd door de kou en is de behandeling geheel pijnloos. De meeste mensen maken gebruik van de behandeltijd om een magazine te lezen of hun openstaande mails te beantwoorden.

WELK VET?

Lokale vetophopingen komen voornamelijk voor op de buik, de lovehandles, billen, bovenbenen en de armen. Dit zijn dan ook de meest geschikte indicaties voor behandeling.

RESULTAAT

Direct na een behandeling is het resultaat voelbaar door de verhoogde doorbloeding in het behandelde gebied. Het meest indrukwekkende resultaat is zichtbaar na een periode van 2 tot 4 maanden. Het uiteindelijke resultaat is pas bereikt na 6 maanden.

ADVIES
Wij adviseren de behandeling te herhalen tot er geen vet meer voelbaar is op de behandelde plek. Over het algemeen betekent dat dit je met gemiddeld 3 behandelingen het gewenste resultaat kunt behalen. Tussen de behandelingen zit 8 tot 12 weken. Om het resultaat te behouden is het gangbaar om 1 keer per jaar een onderhoudsbehandeling uit te voeren.

Ter introductie bieden we de 1e plaatsing nu aan voor €98 in plaats van €175! Neem contact met ons op voor het plannen van een consult en/of behandeling.

We geven nu 4 x 2 zones weg! Bekijk de video om te zien hoe je kans maakt op de gratis behandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *