Sprekende ogen

sietskeBlogLeave a Comment

#5 SPREKENDE OGEN

Een mooie oogopslag wordt bepaald door wenkbrauwen en je wimpers. Helaas hebben we niet allemaal van nature mooie volle en lange wimpers. Maar er zijn een aantal manieren waarmee je je wimpers wel mooi vol krijgt…

voor_en_na_Wimperextensions_de_salon_zandvoort

WIMPEREXTENSIONS

Met wimperextensions worden er losse wimperhaartjes op je eigen wimpers geplaatst. Wij gebruiken hiervoor extensions die niet van echt zijn te onderscheiden. Haartje voor haartje worden de extensions met een speciale lijm op de wimper geplakt. Groot voordeel van de wimperextensions is dat je geen mascara op hoeft en dus zorgeloos een bommetje kunt maken in het zwembad. Geen uitgelopen mascara meer! Voor de behandeling wordt eerst goed naar de eigen wimpers gekeken en overlegd welke lengte van de extensions mooi bij je passen.

In De Salon heb je al een nieuwe set wimperextensions vanaf €25,-. Na ongeveer 2 a 3 weken zijn er vaak wat extensions uitgevallen die je kunt laten bijvullen tijdens een touch-up behandeling.

Wimperextensions-OPVULLEN-ABONNEMENT

WIMPERSERUM

Bij stom toeval ontdekte een oogarts dat de medicatie die wordt voorgeschreven aan mensen met een specifieke oogafwijking de haargroei stimuleert. De mensen waarbij de medicatie werd voorgeschreven kregen allemaal langere wimpers. Dat stofje is inmiddels op de markt verkrijgbaar als serum voor cosmetisch gebruik. En dat kan gewoon thuis! In De Salon verkopen wij het de Super Last eyelash enhancer van Ecuri Cosmetics (3ml) en het Brow and Last Enhancement serum (4ml) van Image Skincare. Beide geschikt om zowel de groei van de wimpers als van de wenkbrauwen te stimuleren. Door de actieve werkstoffen in het serum worden de haarwortels gevoed en vallen de haartjes daardoor ook minder snel uit. Het serum breng je 2x per dag aan doormiddel van het handige kwastje.

Het serum van Ecuri koop je voor €49,95 en het serum van Image €65,50.

 

Wil je meer weten over wimperextensions of het serum? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *