Kuno de Vries

Heeft na zijn loopbaan in de verkoop van mode en management een switch gemaakt naar holistisch masseren nadat hij zelf een verstoorde verhouding tussen denken en voelen had ervaren. Momenteel zit hij in de afrondfase van zijn opleiding tot holistisch masseur.

In ons dagelijks leven kennen we allemaal spanning. Fysieke spanning en ook psychische spanning. Als we voldoende rusten, herstelt het lichaam zich vanzelf. We zijn echter geconditioneerd om op een bepaalde manier naar het leven te kijken. Als holistisch masseur kan Kuno een belangrijke rol spelen in het proces van ontdekken van je afweer en patronen en de weerslag die dat heeft op jouw lichaam. De massage heeft effect op de doorstroming in je lichaam en omdat je lijf een eenheid is, hoeft hij helemaal niet je gehele lichaam aan te raken om toch overal invloed uit te oefenen.

“Masseren heeft altijd al mijn aandacht gehad. Door te leren over holistisch masseren en de extra waarde die dat aan de massee geeft, wil ik er graag mijn beroep van maken.”

Neem contact op met

Kuno de Vries

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.