Behandeling van de Maand

DERMAPLANING

Image

Wat is dermaplaning?
 
Dermaplaning is de nieuwste hit overgewaaid vanuit Amerika. Het is een manuele exfoliatie van de huid. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over je gezicht te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van je gezicht verwijderd. Het resultaat: een mooi gezonde en glanzende huid!
 
Groeien haartjes donkerder terug?
Nee, je haartjes groeien niet donkerder terug! De verwijderde donshaartjes groeien gewoon op dezelfde manier terug en in dezelfde kleur. Kleur- en structuurverandering kunnen alleen ontstaan onder invloed van medicijnen en hormonen.
De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik.
 
Groeien haartjes dikker terug?
Nee, ook niet! Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft dermaplaning geen invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels. Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt, waardoor ze dunner en zachter aanvoelden. Wanneer de donshaartjes zijn verwijderd en weer beginnen te groeien, verschijnt het middelste deel van het haartje aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt, maar dat is niet zo. Als het haartje weer volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen. De haartjes groeien dus niet dikker terug door dermaplaning.
 
Dermaplaning is niet pijnlijk!
Nee, een dermaplane behandeling is absoluut niet pijnlijk! We schrapen lichtjes met het speciale mesje over je huid, maar zonder te schuren of je huid te beschadigen. Je kunt deze behandeling dus gewoon ondergaan als je daarna nog afspraken hebt.
De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. Dermaplaning mag alleen niet uitgevoerd worden op een huid met actieve acné, vanwege het risico op het beschadigen van deze huid. Hierdoor kunnen bacteriën verspreid worden, waardoor acnéproblemen verergeren.
 
Dermaplaning en acné.
Het is onjuist dat dermaplaning acné kan veroorzaken. Zoals je hierboven hebt gelezen, kan het bij actieve acné het probleem verergeren. In andere gevallen, zal het de kans op acné juist verkleinen, bijvoorbeeld als je snel last hebt van een verdikte hoornlaag (hyperkeratose). Dit zorgt namelijk niet alleen voor een doffe huid, maar kan ook acné in de hand werken. Dermaplaning is een aangewezen behandeling om de hoornlaag te verdunnen en de kans op acné te verminderen. Je huid neemt ook veel beter serums en crèmes op.
 
Het resultaat:
Je ziet en voelt direct resultaat. De huid heeft een mooie glow en voelt zijdezacht aan. Je make-up zit mooier en beter. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Herhaal deze behandeling eens per maand om het resultaat te behouden.

DERMAPLANING FACIAL 60 minuten inclusief een gratis sheetmasker  €70.00

draadlift behandeling

COLLAGEEN DRADEN

De nieuwste trend in schoonheidsbehandelingen! Met de zijde, collageen draden is een verjongd uiterlijk geen droom meer, maar biedt het een directe vermindering van rimpels en lifting resultaten met een langdurig effect!

Voor wie is de behandeling met collageen draden?

De lifting behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een glad huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit.

De applicatie met de speciaal ontwikkelde collageen draden techniek ondersteunt het aanspannen van de huid door de collageen draden aan te brengen en zo op te nemen van de huid. Zo kan de huidbarrière langdurig worden versterkt en wordt ook het biologische verouderingsproces vertraagd en de daaruit voortvloeiende tekenen van veroudering voorkomen.

Voordelen van de collageen draden:
- de natuurlijke gezichtsuitdrukking blijft behouden.
- Pijn- en littekenvrij
- Direct zichtbaar resultaat
- Vertraagd het verouderingsproces
- Versterkt en balanceert de collageenniveaus in het algemeen
- verbetert de huidkwaliteit en ondersteunt deze
- Versterking van de huid barrière
- Naaldvrij pijnvrij
- Effectduur: ongeveer 3-6 maanden
- Geschikt voor alle huidtypes
- Het is een revolutionaire rimpelbehandeling en een natuurlijk alternatief voor Botox en Fillers

Toepassingsgebieden:
Gezicht - nek en decolleté - handen

PRIJZEN:
Draadlift behandeling met gouden collageen en/of zijden draden €150,00
1 extra zone €50,00
2 extra zones €80,00
 

PEEL DEALS

 PRX & TCA PEELING

De ideale tijd is aangebroken om te gaan peelen. Werp letterlijk je oude huid af en geniet van een geheel vernieuwde versie. Verminder je lijntjes, pigmentvlekken, (acné)littekens en verfijn je porien en huidstructuur.
Je kunt kiezen uit een peeling met of zonder hersteltijd.

Boek nu een peeling kuur met voordeel:
3 x PRX van €450,00 VOOR €350,00
2 x TCA peeling Prescription van €300,00 VOOR €225,00