Behandeling van de Maand

PITSTOP MASSAGE

CUSTOM MADE MASSAGE by Belle & Benjamin

De massagetherapeuten van De Salon combineren technieken uit diverse werelddelen en gebruiken warme oliën. Ervaar zelf onze unieke custom made massages. Tijdens het F1 weekend op vrijdag 3 en zaterdag 4 september kun je terecht voor een pitstop massage van 25 min voor maar €27,50  Lig je liever iets langer op onze fijne massagetafel, tank dan volledig bij met de 80 min voor €75,00 deze laatste aanbieding is de hele maand september geldig!

Massage 25 min: €27,50 (alleen op 3 & 4 september)

Massage 80 min: €75,00 (de gehele maand september)

THE MAX VIP FACIAL

INCLUSIEF CONTOUR GEL CRÈME

Direct een liftend effect met deze super-de-luxe Max contouring facial! Door de unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten wordt je huid verstrakt, diep gereinigd en worden fijne lijntjes zichtbaar verminderd. De combinatie van plantstamcellen en peptiden herstellen namelijk schade aan je huid en door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten behouden ze hun werkzaamheid totdat ze contact maken met jouw huid. 

THE MAX CONTOUR GEL CRÈME- gaat de strijd aan met zichtbare tekenen van zwaartekracht, herstelt de stevigheid van de huid en zorgt voor volume in het onderste gedeelte van het gezicht. Het zorgt voor een vochtboost in de huid waardoor deze minder verslapt. Dit gebeurt dankzij belangrijke peptiden die de huid zichtbaar liften en opvullen.

The MAX VIP facial nu €179,-,
inclusief contour gel crème t.w.v. €135,00

SPEED TREATMENT - PRX PEELING

PRX PEELING INCL. FAREWELL SERUM t.w.v. €114,00 

Een snelle behandeling met een direct effect en je krijgt het nieuwste Farewell serum mee voor thuisgebruik!

Deze No-Needle-Skin-Booster is de beste anti-aging peeling!
Zeer geschikt voor een beschadigde huid en perfect tegen pigmentvlekken en/of acne littekens zeker i.c.m. microneedling. Het zet jouw huid namelijk aan tot regenereren (vernieuwen) van de cellen en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit.
De PRX-peel wordt in je huid gemasseerd waarbij je een prikkelende sensatie kan ervaren. Jouw huid krijgt een intense boost en ziet er direct fris en stralend uit. Ook voelt je huid meteen al gladder en zijn fijne lijntjes verzacht.

In sommige gevallen kan er een licht tot matige schilfering optreden dat snel weer weg trekt, maar de dagen daarna oogt je huid voller, lijntjes zijn vermindert en het ziet er gevoed en gezond uit.

PRX peel & Farewell serum Nu €199,00 (t.w.v. €264,00)

SPEED TREATMENT - MICRONEEDLING

MICRONEEDLING INCL. FAREWELL SERUM t.w.v. €114,00 Een snelle behandeling met een direct effect en je krijgt het nieuwste Farewell serum mee voor thuisgebruik! Naarmate je huid verouderd produceert deze minder collageen. De dermapen maakt microscopische kanaaltjes in je huid door kleine, vibrerende naaldjes. Je cellen worden hierdoor gestimuleerd tot het aanmaken van collageen en verzorgingsproducten worden beter opgenomen in je huid. Doordat de naaldjes vibreren en wij met de dermapen roteren over je huid is deze behandeling vrijwel pijnloos en geschikt voor alle huidtypen daar wij de intensiteit en naalddiepte kunnen instellen. Het resultaat is een stralende, strakke en gladdere huid!

Microneedling & Farewell serum Nu €149,00 (t.w.v. €213,00)