Behandeling van de Maand

Elke maand zetten we diverse nieuwe, maar ook bestaande behandelingen in het zonnetje.
Kan je deze maand niet? Boek het gerust voor een andere keer!

IPL (definitieve ontharing)

Last van ongewenste haargroei of vind je scheren ook zo’n vervelend en tijdrovend gedoe? Wij hebben de oplossing!

IPL staat voor “Intense pulsed light” en deze techniek is perfect voor definitieve haarverwijdering.

Wij bieden met IPL een permanente ontharingsmethode voor alle ongewenste haren van je gezicht en/of andere delen van je lichaam aan. Scheren, epileren en/of harsen worden hiermee overbodig en ingegroeide haren zijn verleden tijd.

Deze maand op alle IPL behandelingen 50% korting

of kies voor een IPL pakket met onbeperkte behandelingen. Deze is nog voordeliger! Wil je hier meer over weten? Mail of bel ons gerust.

PRX Peeling

Deze No-Needle-Skin-Booster is de beste anti-aging peeling!

Zeer geschikt voor een beschadigde huid en perfect tegen pigmentvlekken en/of acne littekens. Het zet jouw huid aan tot regenereren (vernieuwen) van de cellen en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit.

De PRX-peel wordt in de huid gemasseerd waarbij je een prikkelende sensatie kan ervaren. De huid krijgt een intense boost en ziet er direct fris en stralend uit. Ook voelt je huid meteen al gladder en zijn fijne lijntjes minder zichtbaar. Er kan een licht tot matige schilfering optreden, maar dit duurt slechts een aantal dagen.

Voor een optimaal resultaat herhaal je de behandeling om de 1 of 2 weken maximaal 6x.

Deze maand i.p.v. €150.- per behandeling voor €99.-

of koop een kuur van 3 behandelingen voor €250.- Dit is nog voordeliger! Wil je hier meer over weten? Mail of bel ons gerust.

Wimperextensions 50% korting

Onze Vanessa (Engelstalig) plaatst sinds een tijdje ook wimperextensions! Het resultaat is verbluffend, alleen doet zij er nog wat langer over omdat ze in training is, maar hierdoor juist super secuur.

Twijfel je al een tijdje over wimperextensions en vind je het fijn om even tot rust te komen bij ons in de stoel én tegelijkertijd te besparen op je wimperextensions? Maak dan meteen een afspraak!

Alleen bij Vanessa met 50% korting te boeken

– nieuwe set wimperextensions i.p.v. €65.- €32.50
– opvullen binnen 2 weken i.p.v. €32.50 €16.25 
– opvullen binnen 3 weken i.p.v. €42.50 €21.25 

Holistische ontspannende rugmassage (thuis)

Kuno biedt je de mogelijkheid om een ontspannende holistische rugmassage te boeken bij ons in De Salon of in het comfort van je eigen huis!

In het laatste geval komt hij met massagetafel en al naar je toe. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Hou bij het boeken wel rekening met een eventuele reistijd.

Alleen te boeken bij Kuno:

– 60 minuten massage i.p.v. €69.50 €55.00
– 60 minuten massage OP LOCATIE €85.00 
– of koop een strippenkaart met 5 massages voor de prijs van 4!