Behandeling van de Maand

 
 
 

CRYOLIPOLYSE

Dit is dé effectiefste manier om vet te verminderen zonder het risico en de hersteltijd van een operatie/ chirurgische ingreep. Het resultaat? Een zichtbare, natuurlijk ogende vetreductie in de behandelde gebieden.

Plaatselijk wordt het vet bevroren dat vervolgens op een natuurlijke manier uit je lichaam wordt afgevoerd zonder naalden, een dieet, operatie en bovenal geen hersteltijd!

Wist jij trouwens dat je maar 1 keer in je leven vetcellen aanmaakt? Dat betekent dat de afgevoerde vetcellen nooit meer terugkomen. Niet gek he?

Deze maand betaal je per plaatsing €98.00

i.p.v. €150.00 en je kunt er zoveel kopen als je wilt.

Meso Whitening treat

Dit is dé behandeling voor het verwijderen van donkere kringen onder je ogen of andere pigmentvlekken zonder downtime (hersteltijd). Direct resultaat al na één behandeling!

Geheel pijnloos door de Meso needling methode met de nano module. Hiermee penetreren we het Meso whitening serum in je huid dat veel natuurlijke ingrediënten zoals o.a. vitamine C, kojic oil, arbutine en glutathione bevat. Hierdoor wordt het overtollig pigment geleidelijk aan afgebroken. Daarnaast krijg je een whitening cream mee voor thuis. Deze crème gebruik je elke avond lokaal op het behandelde gebied en je mag hier 4 uur na de behandeling mee starten.

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en huidskleuren en we raden aan om een kuur van 3 tot maximaal 5 behandelingen te doen met een interval van twee weken.

Deze maand 30 minuten bij Laura €125.00

i.p.v. €150.00 per behandeling
3x kuur 30 minuten €350.00
na 3 behandelingen follow-ups 30 minuten €99.00

PRX-peel

PRX-Peel: deze No-Needle-Skin-Booster is de beste anti-aging peeling!

Deze maand voor €125.00

i.p.v. €150.00 per behandeling of 3x kuur €350.00 | 6x kuur €500.00

Intensiveer de PRX-peel met microneedling en betaal deze maand €25.00 extra per peeling i.p.v. €39.00!

Skinbooster facial

GET THAT GLOW!
Door deze behandeling word je huid intensief gehydrateerd, de structuur wordt fijner, poriën kleiner, lijntjes minder, de cel vernieuwing gestimuleerd en dit allemaal dankzij:

∞ Intensieve reiniging
∞ Lichte scrub
∞ Microneedling in combinatie met hyaluronzuur
∞ Afsluitend een heerlijk kalmerend masker

Deze maand voor €79.00

i.p.v. €89.00 per behandeling