Behandeling van de Maand

GRATIS CONSULT

Heb je al langer klachten waarvan je niet weet wat je ermee aan moet en wil je weten of een massage zou helpen? Vraag een gratis consult aan!

Onze massagetherapeuten Benjamin en Patricia houden deze maand een gratis inloopspreekuur voor vragen over klachten zoals pijn, stijfheid, blessures etc. Zij kunnen jou dan advies geven en eventueel helpen met een massage uit hun behandelaanbod.

Wil je komen? Stuur via E-mail je gegevens en Benjamin of Patricia neemt contact met je op om een afspraak te maken.

Patricia mail maandag 10 augustus 9:00 tot 10:00 uur
Benjamin mail maandag 21 augustus 9:00 tot 10:00 uur

€ gratis

Ontspanning of Sportmassage

In het nieuws kwamen de afgelopen weken berichten voorbij dat we massaal vermoeid zijn. Logisch ook. De afgelopen maanden hebben allemaal invloed op ons gehad en voor veel gepieker gezorgd. Wat ons betreft is het daarom tijd voor ontspanning door middel van een ontspannings- en/of een sportmassage.

Bij de ontspanningsmassage ligt de nadruk op het verminderen van stress en spanningen in je lichaam. Liever een wat stevigere massage? Dan is de sportmassage een goede optie.

25 minuten deze maand i.p.v. €32.50 voor:

€29.50

Prescription Facial

Door artificial intelligence te combineren met onze expertise kunnen we je nu een personalized facial aanbieden met producten afgestemd op jouw specifieke behoeften.

Na het invullen van de online Smart Beauty Quiz krijgen wij een personalized prescription die ons de leidraad geeft voor het behandelen van jouw ‘skin concerns’.

45 minuten is vanaf deze maand te boeken voor:

€60.00

Holistische ontspannende rugmassage

Deze massage wordt gegeven door Kuno en kan je helpen lekkerder in je vel te zitten want hierbij draait het namelijk niet alleen om het wegnemen van de fysieke pijn of spanningen die je ervaart, maar wordt er ook gekeken naar de psychische kant.

Door middel van verschillende massagetechnieken word je rug gemasseerd en dat zorgt voor allerlei prikkels die een reactie oproepen in je lichaam. Hierdoor vermindert je spierspanning, energieblokkades worden opgeheven en de doorbloeding en zelfhelende werking van je lichaam gestimuleerd. Ook leer je contact te maken met je lichaam en word je bewuster van spanningen en klachten.

Kan je daarna die signalen zelf herkennen? Dan voel je je na verloop van tijd een stuk zelfbewuster, positiever en energieker in het leven staan.

60 minuten bij Kuno i.p.v. €69,50 voor:

€55.00