Behandeling van de Maand

BRIGHTEN UP FACIAL

Brighten up facial 60 minuten

Klaar om echt te stralen? Deze luxe facial geeft je huid niet alleen een heldere uitstraling, maar bovenal een gezonde glow. Iets wat je al na één keer ziet, waardoor het de perfecte behandeling is vlak voor speciale gelegenheden. Het helpt je huid te egaliseren, hydrateren, vermindert oneffenheden én zelfs fijne lijntjes.
Door de milde ingrediënten is deze behandeling geschikt voor alle huidtypen.

Brighten up Facial Nu €85.00
(inclusief post treatment kit t.w.v. €29.50)

HERBAL PEELING

Shine on met de Beauty angel Herbal Peeling.

Deze kruidenpeeling is afgestemd om te combineren met de Beauty Angel ELT lichttherapie. Beide hebben hun eigen unieke werking, maar werken perfect samen om je huid te vernieuwen en van binnenuit te stimuleren. Net als het Beauty licht zorgt het voor een verbetering van het celmetabolisme waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur zal worden verhoogd. Je huidkwaliteit verbetert en de diepte van rimpels vermindert. Het huidvernieuwingsproces zal versneld plaatsvinden en de talgproductie en andere huidfuncties normaliseren en stabiliseren. Dode huidcellen worden effectief verwijdert en pigmentvlekken zullen verlichten. Je huid is en voelt hierna grondig gereinigd.

Deze maand 60 minuten €109.00 of 45 minuten €89.00 (zonder beauty angel licht therapie) 

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Salina kennen jullie natuurlijk inmiddels en zij komt nu vast ons team versterken. De prachtige brows by Salina hebben jullie al voorbij zien komen, maar dat is niet het enige waar ze goed in is. Om jullie dat zelf te laten ervaren kan je voor een gereduceerde prijs een kennismakingsbehandeling boeken. Het is de 60 minuten facial zoals je die van ons gewend bent. Salina is er op de maandag, dinsdag, woensdag en om de week op zaterdag.

MEET & TREAT by Salina (t.w.v. €72,50) voor maar €49.00 

Wimperextensions

Deze maand kun je bij Femke en Vanessa (Engelstalig) terecht voor het zetten van wimperextensions voor de helft van de prijs!

Ze zijn beide nog in training voor het zetten van wimperextensions en daarom iets minder snel, maar wel extra secuur.

Vind je het fijn om even tot rust te komen bij ons in de stoel én tegelijk besparen op je wimperextensions? Maak dan nu een afspraak bij Femke of Vanessa.

50% korting op wimperextensions!