Behandeling van de Maand

SUMMER FACIAL

Creëer een stralende huid met deze ultieme glow-behandeling, die de huid intensief hydrateert en een ware zuurstof-boost geeft. Deze facial zit boordevol organische extracten, verzorgende antioxidanten en vitamine C die de huid egaliseren, voeden en voor volume zorgen. De perfecte behandeling voor iedereen die op een speciale dag een stralende indruk wil achterlaten. Na deze behandeling een mooie finish met de make up van Pune. Shinen maar!

Boek de SUMMER FACIAL voor  €75.00

HENNA BRows

Met Henna brows heb je tot maximaal 6 weken plezier van geverfde wenkbrauwen! Hoe dat kan?
Wenkbrauwhenna verft niet alleen je haartjes, maar ook je onderliggende huid. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm waardoor wenkbrauw make-up overbodig wordt. Er zijn verschillende kleuren mogelijk en ook definiëren we de vorm van je wenkbrauwen waardoor je die niet hoeft bij te tekenen.

Je huid blijft maximaal 1-2 weken geverfd en je wenkbrauwharen 4-6 weken. Deze veilige en pijnloze behandeling bestaat uit:

scrubben
epileren
verven van je haartjes

 In Mei betaal je bij Sheila slechts €39,00 i.p.v. €49,00

RUSSIAN VOLUME LASHES

Russian Volume is een technek waarbij er meerdere wimperextensions op één natuurlijke wimper wordt geplaatst. Hierdoor creëer je een volumineuze look.

Is deze techniek schadelijk voor je natuurlijke wimpers? Nee, de hiervoor gebruikte wimperextensions zijn erg dun en licht waardoor de wimpers niet worden belast.

Ga voor een dramatische of naturel look, bespreek de mogelijkheden met onze wimperstyliste.

In juni betaal je slechts €85.00 i.p.v. €100.00

POWER OF DAYCREAMS

Ben jij klaar om gehydrateerd en beschermd de zomer door te gaan? Met de zomersets van Image Skincare heb jij niet alleen de zomer must haves in huis, maar ontvang je ook een lipproduct met spf 15 cadeau. Dat is huidverbetering voor wel een heel zomers prijsje. 
Deze zomerset wil je, nee, moet je hebben! 

Het smeren van spf is het hele jaar door belangrijk, maar wanneer de zon schijnt ontstaat zonschade (en huidveroudering) nog sneller. Bescherm je huid daarom dan ook met een krachtige spf én vergeet vooral je lippen niet.  

Naast je huid beschermen is tijdens de zomermaanden ook hydratatie nog belangrijker dan voorheen. Doordat je huid veel meer in de zon zit droogt het ook sneller uit. Houd je huid dus goed gehydrateerd (door een hydraterend masker of serum) om ook in de zomer de ultimate glow te behouden. 

 

Shop jouw favoriete zomerset in onze webshop!

image skincare GIFT SETS

  • Effectieve anti-aging treatment
  • Gratis een luxe vegan toilettas cadeau
  • Geschikt voor de ouder wordende huid

Prijs: €179,50

BUY NOW
  • Geeft de huid een hydratatieboost
  • Ontvang een luxe, pluche spa haarband
  • Voor alle huidtypen

Prijs: €109,50

BUY NOW
  • Ideale set om de huid effectief te laten stralen
  • Ontvang een luxe, leather vegan toilettas erbij
  • Voor alle huidtypen

Prijs: €125,00

BUY NOW