Microneedling

Heb je laste van grove poriën, fijne lijntjes of misschien wel littekens van bijvoorbeeld acné. Dan is microneedling bij uitstek de beste treat voor het direct zichtbaar verbeteren van je huidstructuur!

Naarmate je huid verouderd produceert deze minder collageen. De dermapen maakt microscopische kanaaltjes in je huid door kleine, vibrerende naaldjes. Je cellen worden hierdoor gestimuleerd tot het aanmaken van collageen en verzorgingsproducten worden beter opgenomen in je huid.

De behandeling begint met een lichte reiniging en na de dermapen krijg je een kalmerend masker en we sluiten af met een crème.
Wil je liever een oppervlakkige behandeling om van een doffe, grauwe teint af te komen? Ook dit is mogelijk!

Doordat de naaldjes vibreren en wij met de dermapen roteren over je huid is deze behandeling vrijwel pijnloos en geschikt voor alle huidtypen daar wij de intensiteit en naalddiepte kunnen instellen. Het resultaat is een stralende, strakke en gladdere huid!

Prijs Microneedling:

  • 45 minuten behandeling €105.00

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur van 3 x microneedling €299,00

Kuur van 6 x microneedling €499,00

Kuur van 3 x microneedling + Vital Hydration kit €349,00

Kuur van 6 x microneedling + Brighten & protect kit €549,00

 

Wij hebben ook 2 heerlijk facials in combinatie met microneedling. Voor optimaal resultaat!

Maak afspraak

Reviews

Goede uitleg

Microneedling behandeling (1e keer) uitgevoerd door Femke. Hele fijne en kundige schoonheidsspecialiste die weet wat ze doet en dat ook goed uitlegt. Nog 5 behandelingen te gaan☺️. Hester

Alles voor het goede doel

Ik zit nog na te gloeien van de Microneedling met serum behandeling van gisterenavond. Niet echt een ontspannende behandeling, maar hey...alles voor het goede doel! ;)

Goede combinatie

Hele fijne behandeling. Alles wordt goed uitgelegd en ook advies gegeven. Tegelijkertijd ook heerlijk ontspannende gezicht/schoudermassage tussendoor. Goede combinatie van ontspanning en behandelingen die echt wat doen voor je huid. Ik had vandaag de microneedling en volgende keer ga ik de Angel lamp proberen.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.