Peelings

Met een peeling werp je letterlijk je oude huid af! Door een mix van diep doordringende ingrediënten bereiken we de diepere huidlagen en kunnen op deze manier bij de bron komen van diverse huidproblemen én deze behandelen.
Denk hierbij aan het verminderen van rimpels en lijntjes, het oplichten van pigmentvlekken en egaliseren van je huid.

Heb je last van acné of een vettere huid met onzuiverheden, dan is deze behandeling perfect! Talg en ontstekingen worden namelijk geremd en littekens worden aanzienlijk minder.

Al onze peelings zijn stabiel dus zonder of nauwelijks een hersteltijd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je huid gaat schilferen. Wel raden we een peeling aan in kuurverband afhankelijk van het gewenste resultaat.

PRX Peeling

30 min | 1 of 2 weken
€ 150.00

Deze No-Needle-Skin-Booster is de beste anti-aging peeling! Zeer geschikt voor een beschadigde huid en perfect tegen pigmentvlekken en/of acne littekens. Het zet jouw huid aan tot regenereren (vernieuwen) van de cellen en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit. De PRX-peel wordt in je huid gemasseerd waarbij je een prikkelende sensatie kan ervaren. Jouw huid krijgt een intense boost en ... Read More

Signature Face Lift Peeling

45 min | weken
€ 85.00

Een nieuwe technologie van stamcellen zorgen bij deze peeling van 45 minuten voor een totale detox van je huid. Enzymen met een hoge dosis vitamine C en AHA zuren in een gelbasis met aloë vera zijn verantwoordelijk voor cel vernieuwing en het herstellend vermogen van je huid. Roodheid is zichtbaar minder, de huid wordt optimaal gehydrateerd, gekalmeerd en de aanmaak ... Read More