Facials

Bij onze facials gebruiken wij onder andere de producten van Image Skincare. Voor elk huidprobleem is een passende verzorgingslijn van hoogwaardige kwaliteit met producten die doordringen tot in de diepere huidlagen voor direct zichtbare huidverbetering. Dankzij de mix van cosmetische en medische ingrediënten, ook wel cosmeceuticals genoemd.

Ervaar het zelf, boek een heerlijke gezichtsbehandeling en laat je door ons verrassen!

Signature Facial

De eerste stap naar het verbeteren van jouw huid is meteen onze meest geboekte en traditionele gezichtsbehandeling.

We starten met een huidanalyse en passen de producten aan op jouw huidtype en behoefte van jouw huid op dat moment.

Een goede reiniging en verzorging van de huid staat voorop en eventuele extra’s zoals ongewenste haartjes verwijderen of het kleuren van je wimpers of wenkbrauwen is bij de prijs inbegrepen. Hou er wel rekening mee dat wanneer je meerdere extra’s wilt in je behandeling dat je beter voor een iets langere behandeling kunt kiezen zodat er ook voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Bij de behandeling van 60 en 75 minuten is tevens een heerlijk ontspannende gezichtsmassage inbegrepen, aanrader!

Acne Facial

Last van acne? Geen probleem, ook hier kunnen wij onze facials op inrichten!

Acne vergoeding
Laura heeft de benodigde papieren en AGB code waardoor de acne behandeling (met meestal een verwijzing van de huisarts) door je zorgverzekeraar wordt vergoed.

Signature of
Acne Facial

PRIJS
57.50
45 minuten

Signature of
Acne Facial

PRIJS
72.50
60 minuten

Signature of
Acne Facial

PRIJS
87.50
75 minuten

Facial Prescription treatment

Door Artificial intelligence met onze human expertise te combineren bieden wij jou deze personalized treatment mét producten van prescription aan.

Hi, ik ben AIDA, jouw smart skin expert.

In slechts drie minuten kun je de online Smart Beauty Quiz gratis en vrijblijvend doen en ontvangen zowel jij als wij jouw personalized Prescription!

Aan de hand van deze resultaten en in combinatie met de expertise van onze behandelaars krijg jij de meest gepersonaliseerde gezichtsbehandeling met de producten van Prescription.

Boek deze TREAT en ervaar zelf hoe deze pure ingrediënten jouw huid laten stralen!

Smart Beauty Quiz
PRIJS
60.00
45 minuten
PRIJS
75.00
60 minuten

Skinbooster Facial

Door deze behandeling word je huid intensief gehydrateerd, de structuur wordt fijner, poriën kleiner, lijntjes minder en de cel vernieuwing gestimuleerd.

GET THAT GLOW!

∞ Intensieve reiniging
∞ Lichte scrub
∞ Microneedling in combinatie met hyaluronzuur
∞ Afsluitend een heerlijk kalmerend masker

PRIJS
89.00
45 minuten

The MAX contouring Facial

Direct een liftend effect met de nieuwe gelanceerde producten van Image Skincare!

Door de unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten wordt je huid verstrakt, diep gereinigd en worden fijne lijntjes zichtbaar verminderd.

De combinatie van plantstamcellen en peptiden herstellen schade aan de huid en door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten behouden ze hun werkzaamheid totdat ze contact maken met de huid.

Voor het maximaal haalbare resultaat!

PRIJS
75.00
60 minuten

Pure HA Facial

Stel je eens voor dat je jouw huid kunt behandelen met een unieke hyaluronzuur formule die alle ingrediënten bevat voor een gehydrateerde en stralende huid… Dat kan!

Pure HA is een zeer geconcentreerd vloeibaar huidmasker dat 1,8% hyaluronzuur bevat. Dit masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert de huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven.

De ingrediënten worden normaal gesproken gebruikt in medische en esthetische praktijken. Puur en minimalistisch van samenstelling en geheel zónder conserveringsmiddelen.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende opties:
  • Pure HA Facial 60 minuten €85.00
  • Facial + microneedling 75 minuten €105.00
  • Facial + 3 boosters voor thuis 60 minuten €145.00

Quanis Combi Facial

Quanis is een cosmeceutical van hoge kwaliteit voor huidverbetering uit Japan. De Quanis Dermafiller en Melting Mask worden in deze behandeling gecombineerd met direct resultaat tegen fijne lijntjes en een doffe huid!

Hierbij krijg je een uitgebreide gezichtsmassage, behandeling van je wenkbrauwen,
∞ Quanis Dermafiller, de filler zonder naalden. Fijne lijntjes rondom de ogen of de neus-lippenplooi worden direct verminderd door het gekristalliseerde hyaluronzuur.
∞ Quanis Melting Mask, een sheetmasker dat oplost tot een serum die daarna helemaal in de huid gemasseerd wordt. Hierdoor worden alle werkzame stoffen goed opgenomen door de huid dat fijne lijntjes en een doffe huid tegen gaat.

PRIJS
109.00
75 minuten
Overige Quanis opties:
  • Quanis Dermafiller los 30 minuten €35.00
  • Quanis Dermafiller Facial 60 minuten €92.50
  • Quanis Melting Mask Facial 60 minuten €82.50

Boost jouw behandeling met iets extra's

Jouw huid, onze zorg!

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, maar wil je tijdens jouw behandeling er nog iets extra’s bij, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Quanis Dermafiller €35.00
∞ Image anti-aging hydrogel sheet mask €12.50
∞ Image hydrating hydrogel sheet mask €12.50
∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Manuele microdermabrasie €19.00
∞ Microneedling €29.00
∞ Cupping (de cup krijg je mee voor thuis) €15.00

Houd er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.