Facials

Onze gezichtsbehandelingen staan voor directe huidverbetering. We bieden voor iedere (huid)leeftijd wat wils. Met welk huidprobleem je ook zit, er is een oplossing voor. Bespreek vooral je wensen met ons. Elke behandeling kan op maat worden gemaakt, specifiek gericht op de behoefte van jouw huid op dat moment. Onze Signature en Prescription facials zijn hier het perfecte voorbeeld van. Ideaal om mee te starten. We maken deze behandelingen geheel op maat, gepersonaliseerd. Dankzij de mix van cosmetische en medische ingrediënten, ook wel cosmeceuticals genoemd en onze high-end apparatuur, dringen wij door tot in de diepere huidlagen en bereiken we zo direct zichtbare huidverbetering.

Ervaar het zelf, boek een heerlijke gezichtsbehandeling en laat je door ons verrassen!

Brighten Up Facial

Combi Relax Treat

Acne Facials

Signature Facial

Skinbooster Facial

Quanis Facials

Pure HA Facial

The MAX Contouring Facial

Prescription Facial Treatment

Boost jouw behandeling met iets extra's

Jouw huid, onze zorg!

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, maar wil je tijdens jouw behandeling er nog iets extra’s bij, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Image anti-aging hydrogel sheet mask €12.50
∞ Image hydrating hydrogel sheet mask €12.50
∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Manuele microdermabrasie €19.00
∞ Microneedling 15 min. €39.00
∞ Cupping (de cup krijg je mee voor thuis) €15.00
∞ Quanis Dermafiller €35.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.