Over Ons

De Salon Zandvoort is in 2004 opgericht door Laura Bluijs en onze belangrijkste uitgangspunten zijn persoonlijke aandacht, kennis en kwaliteit.

Jouw huid is onze zorg en om je goed van dienst te kunnen zijn volgen we regelmatig cursussen en zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we jou altijd het beste resultaat garanderen.

Behandelingen vinden plaats in een professionele omgeving, maar met toch een huiselijke sfeer.  We  maken gebruik van de meest geavanceerde apparatuur en producten.

Het allerbelangrijkste is misschien wel onze gedrevenheid en de passie voor ons vak. We werken met een fijn en hecht team, waardoor ons werk eigenlijk niet als werken voelt.

Wist je dat je bij ons altijd welkom bent voor een gratis (huid) advies? Kom eens langs en laat je informeren over alle behandelingen, producten en mogelijkheden die wij te bieden hebben.

 

Beauty points sparen

Elke bestede €10,- aan producten en/of behandelingen is 1 Beauty Point waard en zijn in te wisselen tegen:
100 points Trial set naar advies 200 points Beauty Pillow 300 points MD of Ormedic lipbalm 500 points First Class set 750 points Marc Inbane Travel set 1000 points Behandeling van de maand (wisselend)
Wil je weten hoeveel punten je hebt gespaard of wil je deze inwisselen? Neem dan gerust contact met ons op.

Ons team

Van ervaren specialisten

Staan 6 dagen per week voor je klaar met unieke, op maat gemaakte behandelingen afgestemd op jouw wensen!

Onze specialisten houden hun kennis actueel en volgen de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied om jou van het beste advies en de beste behandelingen te voorzien.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.