Specials

Kids

Massage is 1 van de meest positieve vormen van aanraken en brengt ontspanning en rust. Op jonge leeftijd kan hier al mee begonnen worden want dit stimuleert hun zelfvertrouwen, heeft een aardend effect en vermindert prikkels. Zo leren ze oa door middel van hun ademhaling te ontspannen. Een mooie manier om van jongs af aan hiermee al te beginnen!

Prijs massage:

  • Kids 7 tot en met 14 jaar 25 min €37.50

 

Maak afspraak

Voetreflex

Vandaag de dag is voetreflexologie een effectieve manier om je gezondheid zowel mentaal als fysiek te verbeteren. Je voet bevat namelijk meer dan 7.000 zenuwuiteinden die via je benen omhoog lopen en verbinding maken met andere zenuwen in je lichaam. Door deze specifieke drukpunten op je voeten te triggeren, gaat jouw lichaam signalen afgeven waardoor er positieve stoffen zoals endorfine vrijkomen. Hierdoor wordt de balans hersteld en zul je uiteindelijk minder stress en pijn ervaren.

Prijs massage:

  • Voetreflex 60 min €67.50
Maak afspraak
Bekijk de video over Voetreflex

Zwangerschap

Mommy (to be) en de baby komen volledig tot rust. Deze massage verlicht direct de druk op spieren en gewrichten. Hierdoor worden lichamelijke ongemakken welke voornamelijk voorkomen in rug, bekken en benen, maar ook het vasthouden van vocht en vermoeidheid sterk verbeterd. Effectief en zeer ontspannen tegelijkertijd!

Prijs massage:

  • Zwangerschap 60 min €67.50
Maak afspraak

Reviews

Heerlijke massage

Heerlijke massage! Je word warm onthaald, je voelt je meteen prettig. De ontspannings massage werd perfect aangepast op mijn rug klachten. Ik kwam relaxt naar buiten. Aanrader!

Fijne intensieve massage

Het was een fijne intensieve massage vooral daar de spieren vrij gespannen waren. Knap er reuze van op en Benjamin is een vriendelijke goede masseur die zijn vaak verstaat. Bedankt!

Signature massage

Heerlijke signature massage, waarbij er echt goed gekeken wordt naar wat er nodig is. Benjamin voelde precies aan waar hij moest zijn. Voel me een stuk meer ontspannen dan voor de massage. Ook de cupping ga ik zeker een keer boeken!

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.