Cryolipolyse

Ongewenst vet verminderen zonder ingreep, zonder speciaal dieet en bovenal zonder hersteltijd is nu mogelijk met cryolipolise!

Met cryolipolise wordt plaatselijk vet gecontroleerd bevroren. Door de extreme kou worden de cellen afgebroken en vervolgens op een natuurlijke manier door het lichaam afgevoerd.

Wist je dat je maar 1 keer in je leven vetcellen aanmaakt? Dat betekent dat de afgevoerde vetcellen nooit meer terugkomen. Niet gek he?

Kom gerust eens bij ons langs voor meer informatie over de verschillende behandelingen of lees hieronder nog even door.

Prijzen cryolipolyse:

1 t/m 3 zones per keer €150.00
pakket van 4 zones €550.00

HOE WERKT HET?

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke het oppervlakkige huidweefsel niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk afbraakproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal in het begin erg koud aanvoelen, maar dit gevoel zal binnen 10 minuten verdwijnen en overgaan in een gevoelloosheid. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of een dutje doen.

WAAR BLIJFT HET VET?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING GESCHIKT?

De behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. De minimale leeftijd voor deze behandeling is 18 jaar. De behandeling is niet geschikt voor visceraal vet.

WELKE ZONES VAN HET LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

De behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, ‘love handles’, billen, bovenbenen en armen.

WANNEER ZIJN DE RESULTATEN ZICHTBAAR?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN ER NODIG?

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.