Dermaplaning

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is de nieuwste hit overgewaaid vanuit Amerika. Het is een manuele exfoliatie van de huid. De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Dat klinkt misschien wat beangstigend, maar dat is het niet. Het mesje wordt niet gebruikt om te snijden, maar om over je gezicht te schrapen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van je gezicht verwijderd. Het resultaat: een mooi gezonde en glanzende huid!

Groeien haartjes donkerder terug?

Nee, je haartjes groeien niet donkerder terug! De verwijderde donshaartjes groeien gewoon op dezelfde manier terug en in dezelfde kleur. Kleur- en structuurverandering kunnen alleen ontstaan onder invloed van medicijnen en hormonen.

De behandeling verandert de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet. Soms lijkt het alsof het haar donkerder terugkomt, maar dat komt doordat de huid lichter wordt door de behandeling. De laag dode huidcellen, donshaartjes, vuil en eventuele opvallende pigmentvlekjes gaven je huid vooraf aan de behandeling een grauwere aanblik.

Groeien haartjes dikker terug?

Nee, ook niet! Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft dermaplaning geen invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels. Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt, waardoor ze dunner en zachter aanvoelden. Wanneer de donshaartjes zijn verwijderd en weer beginnen te groeien, verschijnt het middelste deel van het haartje aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt, maar dat is niet zo. Als het haartje weer volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen. De haartjes groeien dus niet dikker terug door dermaplaning.

Dermaplaning is niet pijnlijk!

Nee, een dermaplane behandeling is absoluut niet pijnlijk! We schrapen lichtjes met het speciale mesje over je huid, maar zonder te schuren of je huid te beschadigen. Je kunt deze behandeling dus gewoon ondergaan als je daarna nog afspraken hebt.

De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. Na afloop kan de huid een beetje rood zijn, maar doorgaans is er geen ‘downtime’. Dermaplaning mag alleen niet uitgevoerd worden op een huid met actieve acné, vanwege het risico op het beschadigen van deze huid. Hierdoor kunnen bacteriën verspreid worden, waardoor acnéproblemen verergeren.

Dermaplaning en acné.

Het is onjuist dat dermaplaning acné kan veroorzaken. Zoals je hierboven hebt gelezen, kan het bij actieve acné het probleem verergeren. In andere gevallen, zal het de kans op acné juist verkleinen, bijvoorbeeld als je snel last hebt van een verdikte hoornlaag (hyperkeratose). Dit zorgt namelijk niet alleen voor een doffe huid, maar kan ook acné in de hand werken. Dermaplaning is een aangewezen behandeling om de hoornlaag te verdunnen en de kans op acné te verminderen. Je huid neemt ook veel beter serums en crèmes op.

Het resultaat:

Je ziet en voelt direct resultaat. De huid heeft een mooie glow en voelt zijdezacht aan. Je make-up zit mooier en beter. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Herhaal deze behandeling eens per maand om het resultaat te behouden.

Prijs Dermaplaning:
  • 60 minuten €77.50

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur van 3 x dermaplaning + discover set €275,00

 

Maak afspraak
Bekijk de video over Dermaplaning

Reviews

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring. Was iets te vroeg maar werd liefdevol ontvangen en eigenlijk gelijk geholpen. Alles ziet er super keurig uit, hygiënisch en erg behulpzaam en vriendelijk personeel… Ik heb mijn vervolg afspraak gelijk geboekt, kan het iedereen aanraden🥰

Heerlijke behandeling

Heerlijke behandeling! Je voelt gelijk dat er wat met je huid gebeurt. Je kan aangeven wat je huidproblemen zijn en dan worden de produkten, met goede uitleg van Laura, daar op aangepast. Ik gebruik thuis ook de producten van Prescription, echt een aanrader.

Love it

Voel me altijd weer jonger als ik terug kom van een heerlijke gezichts behandeling. Zeg het iedere keer weer,I LOVE IT!💕💕💕💕💕

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.