Prescription TCA Peeling

Medische peeling behandeling

Door het uitvoeren van een medische peeling wordt je huidstructuur op effectieve wijze verbeterd door het verwijderen van dode huidcellen. Resulterend in een gladde en fris uitziende huid. Ook worden oneffenheden in het gezicht en huidproblemen zoals acné (littekens) of pigmentvlekken (door bijvoorbeeld zonneschade of ouderdom) aangepakt. Je huid lijkt als herboren!

Voorafgaand aan de peeling is het van belang dat je 4 tot 6 weken geen blootstelling aan de zon hebt gehad. Daarnaast adviseren we om 1 week voorafgaand aan de behandeling geen self tanning te gebruiken.

Herstel van de peeling

Na de peeling kan je huid wat rood zijn en trekkerig aanvoelen en enkele dagen na de behandeling gaat je huid ‘barsten’ waarna je een aantal dagen gaat vervellen. Na het vervellen kan je huid wat droog zijn. Het is daarom van belang om je huid goed te hydrateren en om dit proces te bevorderen, adviseren we minimaal één week hydraterende producten en een SPF te gebruiken.

Afhankelijk van de sterkte van de peeling varieert de interval van 4-8 weken. Wij adviseren je graag en stellen samen met jou een behandelplan op.

Peeling – behandeling op maat

Sowieso kan een peeling ingezet worden bij alle huidtypen en op alle leeftijden doordat deze specifiek kan worden aangepast op jouw huid!

Prijs Prescription TCA Peeling:

  • 30 minuten €150.00
Maak afspraak

Reviews

Zeer goede uitleg

Zeer goede uitleg van het proces en de nawerkingen. Laura lijkt me zeer kundig. Duidelijke uitleg over het resultaat. Vriendelijk. Ik kijk uit naar de behandeling

Vakkundig

Laura is heel erg aardig en heeft vooraf en tijdens de behandeling super goed en duidelijk uitgelegd wat ze ging doen. Ze gaf me goed advies en is zeer vakkundig. Dank je wel Laura 😉

Zie nu al uit naar de 3de keer

Vanmiddag kreeg ik de 2de peeling behandeling van Laura. Ik zie nu al uit naar de 3de keer.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.