Radiofrequentie

Radiofrequentie is een bewezen effectieve methode welke momenteel veel wordt uitgevoerd. De onschadelijke radiogolven dringen diep door in de huid. Met ons nieuwe apparaat combineren we RF met infrarood lichttechnologie om de tekenen van huidveroudering te bestrijden. Door de combinatie van deze twee superkrachten en doelgericht werken op het weefsel onder de buitenste laag van de huid is de behandeling volkomen veilig en pijnloos! Dit fijne handzame apparaat is een echte alleskunner. We behandelen maar drie minuten per gebied en je ziet al direct resultaat. De huid is gladder, poriën verfijnd, rimpels en lijntjes zijn zachter en een directe lifting van de huid is zichtbaar. Het werkt ook egaliserend op pigment en roodheden. Tevens vermindert het cellulite en striae en ook!

Over het apparaat.

Collageen en elastine verdwijnen dus na verloop van tijd en dit zorgt ervoor dat onze huid elasticiteit verliest. Ontdek Genesis Prime en creëer een helderdere, gladdere teint. Het Earth Tech LED anti-aging gezichtsverjongingssysteem is ontworpen en staat voor de veiligste en meest effectieve anti-verouderingstechnologie. Het Genesis Prime RF-apparaat maakt gebruik van een niet-invasieve technologie in de vorm van elektromagnetische golven die een anti-verouderingseffect hebben dat de huid verstevigt. Het apparaat is zo veilig dat je het zelfs thuis kunt gebruiken (prijs op aanvraag).

Over de behandeling.

We starten de behandeling met een dubbele reiniging en exfoliatie van de huid, zodat deze goed schoon is en alle dode huidcellen zijn verwijdert. We brengen een speciale gel aan op het te behandelen gebied bestaande uit het gezicht en eventueel de hals. Dan starten we de RF behandeling met de Genesis prime en met rustige rotaties gaan we over de huid heen, je voelt de huid heerlijk warm worden en geen pijn. We sluiten af met een masker afgestemd op jouw huid. We maken voor en na de behandeling natuurlijk ook foto’s, zodat je meteen de resultaten kan bewonderen.

Prijzen RF:
  • RF facial €149.00
  • RF facial kuur van 7 (aan te raden)  €879.00
  • RF toevoegen aan een andere gezichtsbehandeling, peeling of microneedling kan voor een meerprijs van €99.00
Maak afspraak
© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.