Over Cryolipolyse

sietskeBlog0 Comments

In deze blog vertellen we over de behandeling in de strijd tegen ongewenst vet. Voor dat randje over de broekrand bijvoorbeeld.

Over bindweefselmassage

sietskeBlog0 Comments

Met een bindweefselmassage verbeter je de doorbloeding, ondersteun je je lichaam bij het afvoeren van afvalstoffen en wordt cellulite verminderd.

Dry Botox

sietskeBlog0 Comments

In onze nieuwe blog vertellen we je over Dry Botox, een behandeling tegen zweten onder de oksels. En Stephanie Tency vlogt over haar Dry Botox behandeling.

Sprekende ogen

sietskeBlog0 Comments

Een mooie oogopslag wordt bepaald door je wimpers. Helaas hebben we niet allemaal van nature mooie, volle en lange wimpers. Er zijn manieren waarmee je je wimpers wel mooi vol krijgt…

Alles over wenkbrauwen

sietskeBlog0 Comments

Waar we in de jaren ’90 onze wenkbrauwen nagenoeg helemaal weg epileerde, zijn de Brooke Shields-brauwen nu helemaal in. Veel mooier ook. Lees alles over wenkbrauwen en PMU in onze BLOG!

Over pigment

sietskeBlog0 Comments

Sproetjes zijn één van de 7 schoonheden. Toch vinden we het vaak niet mooi als het er te veel worden. Lees blog #3 over pigmentverstoringen.

Je moeder

sietskeBlog0 Comments

Het verouderingsproces hangt af van externe factoren maar een groot deel ligt vast in je DNA. Je moeder geeft je dus een kijkje in jouw toekomst.

Mooi ouder worden

sietskeBlog0 Comments

We worden ouder, dat is een gegeven. We worden piepjong geboren en in het gunstigste geval overlijden we heel oud. In deze blog geven we je tips om mooi ouder te worden.