Verven wimpers / wenkbrauwen

Wil jij ook graag jouw wenkbrauwen in dezelfde tint hebben als je haarkleur of wil je graag je grijze gloed verbloemen? Het verven van je wenkbrauwen is de uitkomst, maar ook voor als je lichte wimperhaartjes hebt. Zelfs wanneer je een donkere haarkleur hebt, kan een gedeelte van je wimpers of wenkbrauwen onzichtbaar zijn en kan een verfbeurt je blik nog intenser maken.

Verven is bovendien perfect voor mensen met een actief leven. Het scheelt je ‘s ochtends een hoop tijd en je hoeft je nooit meer zorgen te maken over make-up die uitloopt tijdens het sporten of in de regen. Binnen dertig minuten sta je weer buiten met mooie, donkere wimpers en/of wenkbrauwen en een sprekende oogopslag. Ideaal!

Prijzen:

  • verven wimpers €24.50
  • verven wenkbrauwen €24.50
  • verven wimpers en wenkbrauwen €34.50
  • OPTIE epileren/harsen wenkbrauwen €24.50

Een andere manier die wij aanbieden voor je wenkbrauwen is Permanente Make-up.

Maak afspraak

Reviews

Goed en verzorgd

Altijd wordt ik vriendelijk en goed geholpen, mijn wenkbrauwen zien er elke keer weer goed en verzorgd uit.

Mega tevreden

Vanmiddag heb ik voor het eerst mijn wenkbrauwen laten harsen/epileren en verven door Nikkie. Vind dit normaal gesproken best spannend, aangezien ‘t vaak te donker en/of te dun wordt. Ben echt mega tevreden met het resultaat! Dankjewel!

Heel blij

Heel blij om me weer eens te laten verwennen en de wenkbrauwen te laten verven en epileren. Voel me altijd heel welkom bij jullie.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.