Dr. Pieter Siebenga

Dr. Pieter Siebenga is cosmetisch arts KNMG.

“In 2012 rondde ik mijn geneeskunde studie af aan de Universiteit van Amsterdam. Voordat ik begon te werken als cosmetisch arts KNMG, werkte ik 2 jaar op de afdeling chirurgie en promoveerde ik aan de Universiteit van Leiden met als focus pijnmedicatie.

Als cosmetisch arts vind ik het belangrijk om de tijd te nemen en om je alles uit te leggen. Veiligheid staat bij mij op nummer 1 en ik blijf dan ook graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Tijdens het behandelen vind ik het belangrijk om de natuurlijke proporties in het gezicht te bewaken. Hierdoor blijft er balans in het gezicht. Mijn doel is om de uitstraling van het gezicht positief te beïnvloeden met een zo natuurlijk mogelijk resultaat. Een behandeling is pas geslaagd als mensen met een blij en zelfverzekerd gevoel de behandelkamer verlaten.”

Naast zijn werk als cosmetisch arts KNMG werkt Pieter ook als medisch consultant bij Merz Aesthetics en Neauvia. Hier houdt hij zich bezig met de wetenschap en onderwijs van de cosmetische geneeskunde om de veiligheid en effectiviteit van de behandelingen naar een nog hoger punt te brengen.

BIG-registratienummer: 09916155601