Laura Bluijs

Heeft al 20 jaar ervaring in het vak en gaat zeer professioneel en resultaatgericht te werk. Ze is in het bezit van het vakdiploma allround schoonheidsverzorging (STIVAS), heeft een opleiding dermatologie gevolgd, is visagist én PMU artist, heeft diverse masterclasses gevolgd en is in het bezit van de specialisaties acné en (elektrische) ontharing.
Huidverbetering is waar zij voor staat. De huid actief en gezond krijgen en huidproblemen verhelpen en voorkomen. Kennis is zo belangrijk en daarom is zij zich meer gaan verdiepen in het medische aspect en biedt de samenwerking met artsen een uitkomst.

Laura is aangesloten bij de ANBOS, de branchevereniging voor schoonheidsverzorging en is bevoegd facturen uit te schrijven voor de behandeling van acné en definitieve ontharing in het gelaat, waardoor je deze weer kunt declareren bij jouw zorgverzekeraar.

“Mijn eerste bijbaantje was als keukenhulp in een beautycenter. Al snel wilde ik veel liever aan de andere kant werken en ben me toen volledig in de cosmeticabranche gaan verdiepen.” 

Neem contact op

  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.