Elektrische epilatie

Heb je last van harde haren op je kin of wangen of wellicht een paar verdwaalde haartjes onder je navel? Dan is elektrisch epileren de juiste behandeling voor jou.

Deze methode is geschikt om ongewenste haargroei van donkere, blonde, rode en/of grijze haren op een klein gebied of bij matige overbeharing definitief te verwijderen.

Of bijvoorbeeld als na-behandeling na een afgeronde IPL kuur, wanneer er misschien nog enkele haren aanwezig zijn. Het resultaat is namelijk altijd 80% tot 90% haarreductie.

Hoe werkt het?

Per haartje wordt er langs de haarschacht een dun steriel wegwerpnaaldje ingeschoven waar je niks van voelt. Warmte ontwikkeling via het naaldje zorgt ervoor dat de haarfollikel (het haarzakje) en de directe omgeving worden vernietigd, zodat haargroei daar niet meer mogelijk is. Hier kan je wél hinder van ondervinden, maar dat is maar voor een paar secondes.

Ook kunnen we met dit apparaat couperose, bloedblaasjes, steelwratjes etc. verwijderen.

Voor grotere gebieden adviseren wij de IPL-methode. Eventuele nagroei behandelen we dan alsnog met elektrische epilatie.

Vergoeding zorgverzekering

Bij een aanvullende verzekering kan het zijn dat elektrische epilatie in het gelaat wordt vergoed door je zorgverzekeraar dus vraag dit vooral na. Onze ervaring is dat dit in veel gevallen wordt toegekend wanneer er sprake is van overbeharing.

Prijs elektrische epilatie

per 30 minuten €50.00

Maak afspraak

Reviews

Super happy

Super happy with the results and the advice . Looking forward to my next appointment with Laura!

Blij met resultaat

Vriendelijk geholpen en blij met het resultaat!

Professionele behandelingen

Fijne professionele behandelingen. Ze weten waar ze het over hebben. Super fijne producten en ook goed advies over de producten en hoe je deze moet gebruiken en kan combineren.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.