Ontharen (definitief)

Heb je last van ongewenste haargroei? We got you! Waar ontharen vroeger vooral iets voor vrouwen was, is het tegenwoordig ook bij de mannen een populaire behandeling.

Er zijn verschillende manieren om van je ongewenste haargroei af te komen. Met harsen of epileren trekken we de haar met wortel en al uit het haarzakje, waardoor het langer wegblijft dan met bijvoorbeeld scheren. Met scheren verwijder je de haar tot het huidoppervlak, waardoor deze sneller weer aan de oppervlakte zal komen dan met harsen of epileren. Beide methodes zijn geschikt als een tijdelijke oplossing. Met elektrische epilatie en IPL is het mogelijk om definitief van ongewenste haren af te komen. Hierbij wordt het haarzakje vernietigd. Er zijn wel meerdere behandelingen voor nodig om tot het eindresultaat te komen. Tevens wordt Elektrische epilatie in het gezicht bij een aanvullende verzekering door de meeste zorgverzekeraars vergoed.

Heb je na het lezen van de mogelijkheden nog steeds vragen? Stel ze gerust. Wij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen je altijd vrijblijvend informeren.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.