Signature Face Lift Peeling

Een nieuwe technologie van stamcellen zorgen bij deze peeling voor een totale detox van je huid!

Enzymen met een hoge dosis vitamine C en AHA zuren in een gelbasis met aloë vera zijn verantwoordelijk voor cel vernieuwing en het herstellend vermogen van je huid. Roodheid is zichtbaar minder, je huid wordt optimaal gehydrateerd, gekalmeerd en de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. Daardoor is deze peeling zeer effectief bij rosacea en werkt het ook nog eens ontstekingsremmend.

Gedurende de zomermaanden kan deze peel worden gecontinueerd om de resultaten die in de winter zijn behaald te behouden. Gebruik na de behandeling een SPF voor optimale bescherming van je huid.

Prijs Signature Face Lift Peel:

  • 30 minuten €90.00

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur van 3 x Signature peeling + Brighten & protect kit €299,00

Kuur van 6 x Signature peeling + MD skincare system €720,00

Maak afspraak
Bekijk de video over Signature Face Lift Peeling

Reviews

Pleasant and relaxing

Sheila it was a fantastic facial, even if it was a peeling you made it so pleasant and relaxing ! You made my day! Thank you! Until next time, Ana.

Waanzinnig

Dank je wel Lau voor de heerlijke behandeling. Dankzij de Peeling Signature Face-lift ziet me huid er waanzinnig uit! Kan niet wachten tot me volgende behandeling.

Professioneel en gastvrij

De producten die gebruikt werden, de manier waarop de behandeling zorgvuldig werd uitgevoerd, maakte voor mij dat het een ontspannende ervaring werd met het gewenste resultaat. Erg professioneel en gastvrij.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.