Combi Relax Treat

Kun je niet kiezen tussen een gezichtsbehandeling en een massage? We got you!
Boek de combi relax treat en geniet van beide. Ontspannen gegarandeerd!

Tijdens deze heerlijke combinatiebehandeling van 75 minuten waarbij we de producten aanpassen aan de behoefte van jouw huid en jouw wensen krijg je naast een facial ook een massage van je gezicht, nek en rug.

Ga maar lekker op je buik liggen, dan masseren we eerst even je rug, nek en schouders. Laat alle spanning van je afglijden en kom volledig tot rust. Dat is fijn he? Daarna hoef je je alleen maar om te keren en gaan we starten met de behandeling van je gezicht.

De facial zal zo een drie kwartier in beslag nemen en is vergelijkbaar met onze Signature facial. Ofwel, we maken deze behandeling helemaal op maat en kijken naar wat jouw huid nodig heeft op dat moment. We werken tijdens deze behandeling met de producten van Image Skincare. We reinigen je huid en verwijderen eventuele onzuiverheden. Als het nodig is dan brengen we je wenkbrauwen weer helemaal in model. De huid wordt verzorgd met fijne serums en een masker. Deze stemmen we ook af op jouw huid. Dan masseren we alles lekker in en doezel je weer weg tijdens een heerlijke gezichtsmassage. Need an escape? Dan is deze behandeling je mini vakantie.

Prijs Combi Relax Treat:

  • 75 minuten €90.00

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur 3 x Combi relax treat + Vital hydration set €310,00

Boost jouw behandeling met iets extra’s

Jouw huid, onze zorg!

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch nog iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Image hydrating hydrogel sheet mask €12.50
∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Microneedling 15 min. €39.00
∞ Cupping (de cup krijg je mee voor thuis) €15.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Maak afspraak

Reviews

Warm onthaal

Als klant krijg ik specifiek op mij gerichte behandelingen, met een glimlach en een warm onthaal. Daar kies ik voor! Toppers!

Moment voor mezelf

Even een momentje voor mezelf! Een heerlijke facial gehad van Femke met als toetje een fijn masker en mooie wenkbrauwen. Volgende afspraak staat alweer gepland!

Lekkere behandeling

Hele lekkere behandeling gehad bij Femke, hele lieve meid die heel veel passie heeft het vak! Zeker aan te raden! Ze werkt heel zorgvuldig en zorgt ervoor dat alles naar wens is wat heel prettig is.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.