The MAX Contouring Facial

Anti-ageing facial

Direct een liftend effect met deze fijne anti-ageing facial.

Door de unieke samenstelling van hoogwaardige ingrediënten wordt je huid verstrakt, diep gereinigd en worden fijne lijntjes zichtbaar vermindert.
De combinatie van plantstamcellen en peptiden herstellen namelijk schade aan je huid en door de exclusieve, ingekapselde ingrediënten behouden ze hun werkzaamheid totdat ze contact maken met jouw huid.

Voor wie?

Deze fijne behandeling is geschikt voor de ouder wordende huid en vooral als deze ook wat droger is. Deze behandeling heeft namelijk niet alleen een heel mooi verjongend effect, maar ook voedend! De producten die we gebruiken tijdens deze behandeling zijn afkomstig uit “The Max” lijn van Image Skincare en zijn milder dan bijvorrbeeld de producten uit de “ageless” lijn, deze zijn wat “agressiever” in de positieve zin dan natuurlijk, maar vooral op basis van zuren. Bij The Max facial werken we alleen met milde, doch zeker wel effectieve ingrediënten op basis van plantaardige stamcellen. Deze behandeling is daardoor ook uitermate geschikt voor een heel droge of gevoelige huid of een huid in slechte conditie na bijvoorbeeld een langdurig ziek zijn of chemotherapie.

Inhoud van de behandeling

We starten met een milde effectieve reiniging, een zachte exfoliatie van de huid om alle dode huidcellen te verwijderen cq op te lossen. Eventuele onzuiverheden worden verwijdert. Daarna gaan we de huid voeden en de fijne lijntjes aapakken met de wrinkle smoother en ook een heerlijk sheetmasker is inbegrepen bij deze behandeling.

Voor het maximaal haalbare resultaat!

Prijs The MAX contouring Facial:

  • 60 minuten €80.00

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur 3 x The Max facial + Vital Hydration set + Sheet masks Image €330,00

BOOST JOUW BEHANDELING MET IETS EXTRA’S

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Microneedling 15 min. €39.00
∞ Cupping (de cup krijg je mee voor thuis) €15.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Maak afspraak

Reviews

Prachtig resultaat

Heb een heerlijke gezichtsbehandeling gehad van 75 minuten in een hele relaxte sfeer. Tevens wilde ik graag mijn wenkbrauwen laten verven waar ik wat huiverig voor was i.v.m. slechte ervaringen elders. Het resultaat was dit keer prachtig. Ik kom zeker terug !

Goede boost

Nikkie staat bekend om haar ontspannen en relaxte behandelingen. Ik ben weer helemaal bijgekomen. Een goede boostende gezichtsbehandeling zo aan het eind van de zomer.

Wonderful job

Nikki always does a wonderful job. She is welcoming and have a very pleasant personality. Happy to be her client 😊

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.