Behandeling van de Maand

Cupping massage

Deze van oorsprong Chinese massage gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De sporen die deze massage eventueel achterlaten zien er misschien een beetje dubieus uit, maar we beloven dat de voordelen van de massage het absoluut waard zijn. Het versterkt namelijk de spieren, vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend. Een echte alleskunner dus! Deze massagetechniek is ook nog eens zeer effectief tegen cellulite en putjes in dijen en benen. Dus laat je sinaasappelhuid verdwijnen met behulp van deze massage.

 

Boek nu 50 minuten cupping massage voor maar €59.50

Maak afspraak
Bekijk de video over Cupping massage

RF Radiofrequentie behandeling

Radiofrequentie is een bewezen effectieve methode welke momenteel veel wordt uitgevoerd. De onschadelijke radiogolven dringen diep door in de huid. Met ons nieuwe apparaat combineren we RF met infrarood lichttechnologie om de tekenen van huidveroudering te bestrijden. Door de combinatie van deze twee superkrachten en doelgericht werken op het weefsel onder de buitenste laag van de huid is de behandeling volkomen veilig en pijnloos! Het resultaat is een gladdere en strakkere huid.

Ervaar het zelf!

Deze maand bieden we de eerste behandeling aan voor €99,00 of boek je meteen een volledige kuur van 7 behandelingen voor de kennismakingsprijs van €599,00

(normale prijs is €149,00 per behandeling)

Maak afspraak

Prescription facial met de Blade + mini-active cadeau

De High frequency blade van Prescription is een multifunctionele tool die we voor diverse doeleinden kunnen inzetten. Deze blade werkt op een hoge ultrasone frequentie die de huidcellen lostrillen en elke behandeling een extra versterkende boost geeft. Boek een Prescription facial en ervaar de blade. Deze maand een mini-active cadeau bij je Prescription facial.

Een gezichtsbehandeling van Prescription is er niet zomaar één. Je voelt direct dat het zoveel meer doet dan een “gewone” facial. Dit komt omdat we werken met zogeheten ‘actives’, pure ingrediënten.

Boek de Prescription facial van 60 minuten met de Blade en ontvang een miniatuur active erbij cadeau.

Maak afspraak
Bekijk de video over Prescription facial met de Blade + mini-active cadeau

INFUZION & CELLICS

INFUZION BEHANDELING & CELLICS cadeau

Het meest complete huidsupplement krijg je gewoon cadeau bij een kuur van Infuzion.

Aan Cellics zijn belangrijke bouwstoffen toegevoegd voor de huid zoals collageen, eiwitten en hyaluron. Ook werken ze met vitaminen, mineralen en hoge antioxidanten complexen. Daarmee krijgt ons lichaam en huid een boost op celniveau.

Tijdens een Infuzion System®-behandeling wordt hyaluronzuur met behulp van galvanische stroom in de huid gebracht. Het voelt aan als een ultradunne, onzichtbare naald, maar zonder de pijn. Terwijl de behandeling plaatsvindt, openen en sluiten de poriën zich. Zelfs grove poriën worden kleiner. Het Infuzion System® kan hyaluronzuur met een molecuulgewicht van meer dan 3000 kDa** rechtstreeks naar de lederhuid transporteren via haarfollikels en zweetklieren. Tijdens een Infuzion-behandeling worden de poriën kortstondig verwijd, waardoor hyaluronzuur diep in de huid kan doordringen.

Zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Maak afspraak
Bekijk de video over INFUZION & CELLICS
© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.