Zen

Helende energetische massages met een holistische visie om je uit je hoofd te halen, tot rust te komen en jezelf weer helemaal op te laden

Aromatherapie

Heerlijke ontspannende massage waarbij geuren en stressvermindering centraal staat. De essentiële oliën hebben een heilzame werking die het natuurlijk vermogen van het lichaamsherstel kunnen stimuleren. Tijdens de behandeling worden 8 oliën toegepast op de rug, het hoofd en de voeten. Elke olie heeft een andere werking op het zenuwstelsel en bestaat uit 4 fases: reductie van stress, verbetering van het immuunsysteem, verminderen van ontstekingsreacties in het lichaam en homeostase. De oliën zijn pure en 100% natuurlijke essentiële oliën van therapeutische kwaliteit.

Prijs massage:

  • Aromatherapie: hoofd, rug, nek en voeten 50 min €72.50

 

Maak afspraak

Stress Relief

Bij deze ontspannende massage worden je hoofd, nek, schouders en gezicht heerlijk gemasseerd. Er wordt druk uitgeoefend op bepaalde energiepunten waardoor het niet alleen lichamelijk maar ook op psychisch niveau werkt, doordat het je geest kalmeert, ontspant en stress bestrijdt. Naast de ontspanning van je spieren wordt ook je bloed en lymfestelsel gestimuleerd om gifstoffen af te voeren en zo het herstel te bespoedigen.

Prijs massage:

Stress Relief: hoofd, nek, schouders en gezicht 50 min €70.00

Maak afspraak

Reviews

Begin je weekend goed

Je kan het weekend niet beter beginnen dan met een heerlijke massage bij Benjamin. 💖

Aanrader

Heerlijk rustig. Goede massage. Geen gepraat tijdens massage. Heerlijk AANRADER!!!!!!

Rustmomentje

Wat een heerlijke massage! Als je jezelf even een rustmomentje gunt, dan is dit de ideale manier! Ik heb alweer geboekt.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.