Intensive

Bindweefsel

Met deze intensieve en soms pittige massagetechniek worden verklevingen losgemaakt. Hierdoor stroomt er weer zuurstofrijk bloed door de huid heen dat de afvoer van afvalstoffen direct verbeterd met een gladder effect als resultaat.

Prijs massage:

  • Bindweefsel gezicht + cupping 25 min €45.00 | 50 min €72.50

 

Maak afspraak
Bekijk de video over Bindweefsel

Cupping

Deze van oorsprong Chinese massage gebruikt zuigkracht (vacuüm) om de huid en het onderliggende weefsel te behandelen. De sporen die deze massage eventueel achterlaten zien er misschien een beetje dubieus uit, maar we beloven dat de voordelen van de massage het absoluut waard zijn. Het versterkt namelijk de spieren, vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend. Een echte alleskunner dus!

Prijs massage:

  • Bindweefsel gezicht + cupping + rug 50 min €70.00 | 80 min €92.50

 

Maak afspraak

Cellulite

Deze zeer effectieve massagetechniek is speciaal ontwikkeld tegen cellulite en putjes in dijen en benen. Dus laat je sinaasappelhuid voorgoed verdwijnen met behulp van deze massage.

Maak afspraak

Deep Tissue

Een intensieve diepe massage. Door middel van specifieke drukpunten en strekkingen worden pijnpunten waar stress, emotie en pijn is opgehoopt direct verlicht. Ideaal om gespannen spieren te ontspannen!

Prijs massage:

  • Deep tissue 25 min €37.50 | 50 min €65.00 | 80 min €90.00
Maak afspraak

Litteken

Deze effectieve behandeling verlicht pijn, verminderd verharding en verklevingen, bevordert de doorbloeding en verbetert de kleur van het litteken. De massage is niet geheel pijnloos doordat je huid wordt opgepakt en ‘gerekt’. Voor het beste resultaat wordt dit in kuurvorm aangeraden.

Prijs massage:

  • Litteken vanaf 25 min €42.50
Maak afspraak

Sport

De sport massage is officieel ontwikkeld om de lichamen van atleten optimaal voor te bereiden voor hun “performance” of om te herstellen na afloop hiervan. We masseren je spieren en pezen die het zwaarst worden belast. Zowel ter preventie als herstel en om ze zo het beste “in shape” te houden.

Prijs massage:

  • Sport 25 min €37.50 | 50 min €65.00 | 80 min €90.00
Maak afspraak

Reviews

Fantastische massage

Benjamin heeft mij fantastisch gemasseerd, ik was helemaal zen toen ik naar huis ging.

Signature massage

Heerlijke signature massage, waarbij er echt goed gekeken wordt naar wat er nodig is. Benjamin voelde precies aan waar hij moest zijn. Voel me een stuk meer ontspannen dan voor de massage. Ook de cupping ga ik zeker een keer boeken!

Heerlijke massage

Het was een heerlijke massage, lekker stevig. Ik vond het indrukwekkend dat hij meteen wist wat er moest gebeuren en ook lekker snel aan de slag ging. Geen poespas, gewoon goed masseren. Met verschillende technieken, zoals ook even een warme steen. Een aanrader!

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.