Pure HA Facial

Stel je eens voor dat je jouw huid kunt behandelen met een unieke hyaluronzuur formule die alle ingrediënten bevat voor een gehydrateerde en stralende huid… Dat kan!

Pure HA is een zeer geconcentreerd vloeibaar huidmasker dat 1,8% hyaluronzuur bevat. Dit masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert de huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven.  Wil je het wat intensiever? Combineer deze behandeling dan met microneedling waardoor het masker nog dieper in je huid kan werken naast alle andere voordelen dat microneedling te bieden heeft!

De ingrediënten worden normaal gesproken gebruikt in medische en esthetische praktijken. Puur en minimalistisch van samenstelling en geheel zónder conserveringsmiddelen.

Je kunt kiezen uit deze opties:
  • Pure HA Facial 60 minuten €87.50
  • Pure HA Facial + 3 boosters voor thuis 60 minuten €147.50
  • Pure HA Facial + microneedling 75 minuten €119.00
  • Pure HA Facial + microneedling + 3 boosters voor thuis 75 minuten €167.50
  • Pure HA boosters voor thuis 4x €79.50
BOOST JOUW BEHANDELING MET IETS EXTRA’S

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch nog iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Quanis Dermafiller €35.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.