Pure HA Facial

Stel je eens voor dat je jouw huid kunt behandelen met een unieke hyaluronzuur formule die alle ingrediënten bevat voor een gehydrateerde en stralende huid… Dat kan!

Oppep-behandeling

Deze behandeling is een ware vocht boost en werkelijk een oppepper voor elk huidtype. Nu is het ook zo dat bijna alle huidtypen vaak wel een tekort aan vocht hebben. De Pure HA facial is de oplossing.

Pure HA is een zeer geconcentreerd vloeibaar huidmasker dat 1,8% hyaluronzuur bevat. Dit masker versoepelt, hydrateert en revitaliseert de huid door de natuurlijke hydratatie een boost te geven.  Wil je het wat intensiever? Combineer deze behandeling dan met microneedling waardoor het masker nog dieper in je huid kan werken naast alle andere voordelen dat microneedling te bieden heeft!

De ingrediënten worden normaal gesproken gebruikt in medische en esthetische praktijken. Puur en minimalistisch van samenstelling en geheel zónder conserveringsmiddelen.

Verloop van de behandeling

Tijdens deze behandeling werken we vrijwel alleen maar met producten die een hydraterende werking hebben. We starten met een milde reiniging van je gezicht, een scrub en dan checken we op eventuele onzuiverheden. Als de huid helemaal schoon is brengen we het Pure HA liquid skin mask aan. Deze sluizen we de huid in met ons Ultrasoon apparaat. Deze werkt op ultrasone geluidsgolven. Daar hoor of voel je niks van, maar het zorgt ervoor dat de ruimte tussen de cellen in de huid wijder wordt, waardoor het opnamevermogen verhoogd, de stofwisseling gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd. Zo verhoog je ook het opnamevermogen en zorgen we ervoor dat het Pure HA masker diep de huid indringt.

Je kunt kiezen uit deze opties:

  • Pure HA Facial 60 minuten €90.00
  • Pure HA Facial + 3 boosters voor thuis 60 minuten €150.00
  • Pure HA Facial + microneedling 75 minuten €122.50
  • Pure HA Facial + microneedling + 3 boosters voor thuis 75 minuten €170.00
  • Pure HA boosters voor thuis 4x €82.50

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Upgrade jouw Pure HA behandeling met een Vital hydration set €55,00

BOOST JOUW BEHANDELING MET IETS EXTRA’S

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch nog iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Maak afspraak
Bekijk de video over Pure HA Facial

Reviews

Stralend naar buiten

Het is echt een heerlijk rust momentje. Al kom je gestrest binnen! Je bent in goede handen en komt helemaal tot rust. En je loopt weer stralend naar buiten. Thank you! 💖

Uitstekende service

Uitstekende service, vriendelijk met een lach, niet uit de hoogte, niet dwingend of pushend, en gedetailleerde informatie. Ik ben er blij mee! Ik word er blij van!

Nieuwe beautygeheimen

Weer een heerlijk en professionele behandeling bij Laura gehad! Iedere afspraak weer met nieuwe beauty geheimen de deur uit. Toppers

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.