Acne Facials

Iedereen kan te maken krijgen met (jeugd)puistjes en acne, maar ook het dragen van mondkapjes zorgt bij velen voor huidirritatie dat ook weer kan leiden tot acne. Ook wel mascne genoemd, hoogstwaarschijnlijk een woord dat vanaf dit jaar aan de Van Dale wordt toegevoegd.

Speciaal voor jullie hebben we acne facials. Heerlijke gezichtsbehandelingen bestaande uit het reinigen van je huid, een scrub, het verwijderen van onzuiverheden, een kalmerend masker en dagcrème. Eventuele extra’s zoals ongewenste haartjes verwijderen of het kleuren van je wimpers of wenkbrauwen is bij de prijs inbegrepen m.u.v. de Teen Acne Facial (30 minuten tot en met 16 jaar).

Bij de behandeling van 60 en 75 minuten is een heerlijk ontspannende gezichtsmassage inbegrepen en is er ruimte voor bijvoorbeeld een masker en/of de Beauty Angel, aanrader!

Acne vergoeding
Hebben jullie thuis een uitgebreide zorgverzekering? Dan is de kans groot dat jouw acne behandeling (met meestal een verwijzing van de huisarts) vergoed wordt. Laura heeft namelijk de benodigde papieren en AGB code.

Prijzen Acne Facials:
  • 45 minuten €57.50
  • 60 minuten €72.50
  • 75 minuten €87.50
  • Teen Acne Facial (t/m 16 jaar) 30 minuten €39.00
BOOST JOUW BEHANDELING MET IETS EXTRA’S

Jouw huid, onze zorg!

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, maar wil je tijdens jouw behandeling er nog iets extra’s bij, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Image anti-aging hydrogel sheet mask €12.50
∞ Image hydrating hydrogel sheet mask €12.50
∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Manuele microdermabrasie €19.00
∞ Microneedling 15 min. €39.00
∞ Cupping (de cup krijg je mee voor thuis) €15.00
∞ Quanis Dermafiller €35.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.