Acne Facials

Iedereen kan te maken krijgen met (jeugd)puistjes en (volwassenen)acné. Heel vervelend, maar er is gelukkig wel wat aan te doen.

Speciaal voor jullie hebben we acné facials. Een goede aftrap naar een schone huid, vrij van onzuiverheden. Er zijn zoveel soorten acné en wanneer spreek je eigenlijk van acné?

Welke vormen van acné?

Het varieert van enkele puistjes verspreid over het gelaat, tot dikke rode onderhuidse ontstekingen die ook nog eens hartstikke zeer doen. Maar ook wanneer je last hebt van witte of zwarte comedonen, ook wel mee-eters genoemd. Het is hoe dan ook vervelend en vaak ontsierlijk. Er zijn vormen van acné waarbij echt medicatie gebruikt dient te worden om een bepaalde bacterie te bestrijden. Dit kan soms topish en soms via inname. Bij andere vormen van acné is het voldoende om met regelmaat een bezoekje te brengen aan de salon voor een grote schoonmaak van de huid, vaak gevolgd door peelings en natuurlijk de juiste huidverzorging thuis. Ook voeding kan een grote rol spelen bij acné. Maar welke vorm van acné heb jij nou? Is het wel acné? Je kunt natuurlijk altijd een gratis intake huidadvies bij ons plannen of vraag het even aan je huisarts. Daarna kunnen we een plan van aanpak met je bespreken.

Plan van aanpak voor acné.

Zo een plan van aanpak, wat kun je verwachten? We starten altijd met de acné facials. De basis moet zijn of worden, een schone en verzorgde huid in goede conditie en dat bereiken we middels een gezichtsbehandeling. Daarna kunnen we over gaan op een intensievere aanpak middels peelings. We bieden er diverse aan. Een peeling is op basis van zuren en gaat heel diep de huid in, waar de kern van de acné bereikt wordt, maar hiervoor moet de huid natuurlijk wel schoon zijn. Zo een peeling heeft een talg en ontstekingsremmende werking en stimuleert enorm de celdeling in de huid. De huid wordt vernieuwd en eventuele acné littekens zullen aanzienlijk verminderen. Dat is zo ongeveer wat wij kunnen betekenen, maar het allerbelangrijkste komt nog en dat is toch echt de dagelijke verzorging thuis. Als die niet in orde is, dan hebben de behandelingen in de salon ook niet zoveel nut. Wanneer je acné hebt en de huid zo een verhoogde tagproductie heeft, dan moet deze echt tweemaal daags gereinigd worden met een cleanser met salicylzuur. Dat is het enige dat echt helpt om de vette laag te verwijderen en de talgaanmaak te remmen. Daarnaast is hydratatie ook heel belangrijk en dien je de huid te beschermen met een spf.

Behandeling van acné.

De acné gezichtsbehandelingen bestaan uit het reinigen van je huid, het oplossen van de dode huidcellen, het verwijderen van onzuiverheden, een kalmerend of reinigend masker en de dagverzorging. Eventuele extra’s zoals ongewenste haartjes verwijderen of het kleuren van je wimpers of wenkbrauwen is bij de prijs inbegrepen m.u.v. de Teen Acné Facial (30 minuten tot en met 16 jaar).

Bij de behandeling van 60 en 75 minuten is een heerlijk ontspannende gezichtsmassage inbegrepen en is er nog meer ruimte voor eventuele extra’s.

Acné vergoeding
Hebben jullie thuis een uitgebreide zorgverzekering? Dan is de kans groot dat jouw acné behandeling vergoed wordt. Wij hebben namelijk de benodigde papieren en AGB code.

Prijzen Acné Facials:
  • 45 minuten €62.50
  • 60 minuten €77.50
  • 75 minuten €92.50
  • Teen Acne Facial (t/m 16 jaar) 30 minuten €42.50

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur van 6 x acné facial + Clear skin set €479,00

Kuur van 3 x adult acné facial + 3 x chemische peeling + MD Skincare system (4 producten voor thuis) €750,00

BOOST JOUW BEHANDELING MET IETS EXTRA’S

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch nog iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Image hydrating hydrogel sheet mask €12.50
∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Maak afspraak
Bekijk de video over Acne Facials

Reviews

Fijne behandeling

Fijne behandeling waarin naar mijn huid werd gekeken en de behandeling daarop afgestemd. Goed uitgelegd wat er werd gedaan tijdens de behandeling. Mooi resultaat en ontspannend!

Heerlijk ontspannen

Heerlijk ontspannen en gereinigd weer naar huis. Femke heeft mij heerlijk verwent!

Erg secuur

Fijne behandeling zeker na zo'n lange tijd. Ze was ook erg secuur alle onzuiverheden aan het zoeken zodat ze die kon verwijderen. Tot over een paar weken!

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.