Skinbooster Facial

Boost voor jouw huid

GET THAT GLOW!
Dit is toch wel één van onze favoriete anti-ageing behandelingen. Minimale downtime en maximaal resultaat. Door deze behandeling wordt je huid intensief gehydrateerd, je huidstructuur wordt fijner, poriën kleiner, lijntjes minder, de celvernieuwing gestimuleerd en dit allemaal dankzij de voordelen van oppervlakkige microneedling. Wanneer je onze microneedling behandeling “los” boekt gaan we natuurlijk dieper de huid in en werk je heel intensief en diep op bijvoorbeeld littekens of rimpels. Bij de skinbooster facial intensiveren we je gezichtsbehandeling eigenlijk door microneedling in te zetten, maar dan iets milder en minder diep. Je hebt geen hersteltijd en kunt meteen stralend voor de dag komen.

Voor wie?

Deze behandeling is geschikt voor diegene die net iets meer wilt dan de reguliere facial. Het is een verjongende en huidverstrakkende behandeling. Deze behandeling is ook een mooie voorbereiding op de echte microneedling behandeling, mocht je die nog een beetje spannend vinden, wat natuurlijk nergens voor nodig is.
Microneedling?

Maar wat is nu dan eigenlijk microneedling? We maken met een microneedling pen met kleine naaldjes miniscule gaatjes in je huid die hoogstens een puntbloedinkje veroorzaken. Doordat de pen met naaldjes die loodrecht de huid in gaan snel vibreert is dit niet heel pijnlijk. Het genezingsproces van je huid wordt aangewakkerd en de aanmaak van collageen krijgt ook een enorme boost. Je huid gaat aan het werk, vernieuwt. Het resultaat een gladde en egale huid.

Inhoud van de behandeling

Eerst reinigen we je huid en doen we een lichte exfoliatie. Dan brengen we een serum aan afgestemd op jouw huidtype, maar vaak een hyaluronzuur. Deze fungeert ook meteen als een soort glijmiddel zodat we met de microneedling pen gemakkelijk over je huid heen glijden zonder dat je pijn ervaart. Naast het profijt van het needlen zelf, gaan de werkstoffen nu ook veel dieper de huid omdat we kleine puntbloedingen hebben veroorzaakt. Win, win! En als antwoord op de vraag of je er dan uitziet als een tomaat? Nope! Je kunt direct je dagelijkse bezigheden hervatten. Hoe fijn is dat.

Prijs Skinbooster Facial:

  • 45 minuten €95.00

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur 3 x skinbooster facial + Brighten & protect kit €325,00

Kuur 3 x Skinbooster facial + MD Skincare system €565,00

BOOST JOUW BEHANDELING MET IETS EXTRA’S

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch nog iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Image hydrating hydrogel sheet mask €12.50
∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00

Houd er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Maak afspraak
Bekijk de video over Skinbooster Facial

Reviews

Huid voelt heerlijk zacht

Sheila heeft mij een Facial Skinbooster gegeven en ik merk dat mijn huid er echt aan toe was. Het voelt veel minder droog en heerlijk zacht. De producten van Image Skincare die gebruikt worden tijdens deze behandeling zijn super fijn. Dus gelijk weer meegenomen. Nu weer zelf goed bijhouden en regelmatig een afspraak maken. Bedankt voor de heerlijke behandeling Sheila.

Voor herhaling vatbaar

Bij Laura geweest voor de Skinbooster Facial met extra aandacht voor lelijk littekenweefsel; ik ging rood en gloeiend de deur uit maar binnen een week een noemenswaardige verbetering te zien en voelen bij het littekenweefsel en een prachtig herstelde en verbeterde huid, dus voor herhaling vatbaar! Later ook bij Nikki geweest; na goed overleg een lashlift laten doen. Het resultaat was, zoals vooraf besproken, minder spectaculair dan bij de wimperextensions maar ik zie er nu au naturel heel natuurlijk uit (maar dan wel met gezichtsuitdrukking) en met mascara worden ze uiteraard nog veel sprekender. Ook heeft ze m’n wenkbrauwen weer helemaal op en top geshaped en gekleurd. Nikki en Laura, dankjulliewel en graag tot ziens!

Professionele aanpak

Inmiddels kom ik alweer heel wat jaren met veel plezier bij de Salon. Ik had last van een probleem huid welke nu helemaal onder controle is dankzij de professionele aanpak van Laura. De behandeling wordt aangepast op wat jouw huid op dat moment nodig heeft. Een bijkomend voordeel: als ik bij Laura op de stoel lig kom ik heerlijk tot rust. In de Salon worden tevens mooie producten verkocht welke onderdeel zijn geworden van mijn gezichtsritueel. Een echte aanrader is de Salon, ook voor andere behandelingen.

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.