Skinbooster Facial

Boost voor jouw huid

GET THAT GLOW!

Dit is toch wel één van onze favoriete anti-ageing behandelingen. Minimale downtime en maximaal resultaat. Door deze behandeling wordt je huid intensief gehydrateerd, je huidstructuur wordt fijner, poriën kleiner, lijntjes minder, de celvernieuwing gestimuleerd en dit allemaal dankzij de voordelen van oppervlakkige microneedling. Wanneer je onze microneedling behandeling "los" boekt gaan we natuurlijk dieper de huid in en werk je heel intensief en diep op bijvoorbeeld littekens of rimpels. Bij de skinbooster facial intensiveren we je gezichtsbehandeling eigenlijk door microneedling in te zetten, maar dan iets milder en minder diep. Je hebt geen hersteltijd en kunt meteen stralend voor de dag komen.

Voor wie?

Deze behandeling is geschikt voor diegene die net iets meer wilt dan de reguliere facial. Het is een verjongende en huidverstrakkende behandeling. Deze behandeling is ook een mooie voorbereiding op de echte microneedling behandeling, mocht je die nog een beetje spannend vinden, wat natuurlijk nergens voor nodig is.

Microneedling?

Maar wat is nu dan eigenlijk microneedling? We maken met een microneedling pen met kleine naaldjes miniscule gaatjes in je huid die hoogstens een puntbloedinkje veroorzaken. Doordat de pen met naaldjes die loodrecht de huid in gaan snel vibreert is dit niet heel pijnlijk. Het genezingsproces van je huid wordt aangewakkerd en de aanmaak van collageen krijgt ook een enorme boost. Je huid gaat aan het werk, vernieuwt. Het resultaat een gladde en egale huid.

Inhoud van de behandeling

Eerst reinigen we je huid en doen we een lichte exfoliatie. Dan brengen we een serum aan afgestemd op jouw huidtype, maar vaak een hyaluronzuur. Deze fungeert ook meteen als een soort glijmiddel zodat we met de microneedling pen gemakkelijk over je huid heen glijden zonder dat je pijn ervaart. Naast het profijt van het needlen zelf, gaan de werkstoffen nu ook veel dieper de huid omdat we kleine puntbloedingen hebben veroorzaakt. Win, win! En als antwoord op de vraag of je er dan uitziet als een tomaat? Nope! Je kunt direct je dagelijkse bezigheden hervatten. Hoe fijn is dat.

Prijs Skinbooster Facial:

45 minuten €92.50

BOOST JOUW BEHANDELING MET IETS EXTRA’S

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch nog iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Image anti-aging hydrogel sheet mask €12.50
∞ Image hydrating hydrogel sheet mask €12.50
∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Quanis Dermafiller €35.00

Houd er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.