Signature Facial

Onze populairste behandeling

De signature facial is geschikt voor iedereen en het is de eerste stap naar het verbeteren van jouw huid. Ook als je eigenlijk wel toe bent aan een wat intensievere aanpak, omdat je bijvoorbeeld echt wilt werken aan het verminderen van rimpels, pigmentvlekken, littekens of acné, is deze behandeling nog steeds het meest geschikt om mee te beginnen. Zeker als je (hierna) van plan bent wat zwaarder geschut in te zetten zoals peelings, microneedling of injectables is het van belang dat de basis, het fundament van je huidconditie goed is. Daarmee bedoelen we dat jouw huid goed gehydrateert is, schoon, vrij van onzuiverheden en gevoed. Dat bereiken we middels deze facial. Wanneer je hierna voor intensievere behandelingen wilt gaan, dan is jouw basis in orde, bereiken we meer en is de hersteltijd minder.

Werkwijze van deze facial

We starten zoals altijd met een huidanalyse en bespreken jouw wensen. We passen aan de hand hiervan de producten aan, aan jouw huidtype en de behoefte van jouw huid op dat moment.

Een goede en intensieve reiniging en verzorging van je huid staat voorop en eventuele extra’s zoals ongewenste haartjes verwijderen of het kleuren van je wimpers of wenkbrauwen is bij de prijs inbegrepen. Alles kan en mag. Jij bepaalt namelijk zelf wat je belangrijk vind tijdens deze behandeling en aan de hand daarvan kies je de behandeltijd.

Behandelduur en opties

Wil je bijvoorbeeld helemaal geen extra’s bij de behandeling, dan kun je gerust kiezen voor de 45 minuten facial, deze is trouwens ook favoriet bij de mannen. Wil je een echt uitgebreide verzorging van je huid, maar ook je wenkbrauwen in shape, dan kun je beter kiezen voor de 60 minuten facial. Als je naast de uitgebreide verzorging van je huid en de fijne gezichtsmassage eigenlijk ook nog wel wat meer extra’s wilt, omdat je misschien last hebt van overtollige haartjes en een kleurtje op je wimpers lijkt je ook fijn, dan kies je natuurlijk voor de 75 minuten facial.

*Bij de behandeling van 60 en 75 minuten is een heerlijk ontspannende gezichtsmassage inbegrepen en is er ruimte voor eventuele extra’s.

Prijzen Signature Facial:

  • 45 minuten €62.50
  • 60 minuten €77.50
  • 75 minuten €92.50

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur van 3 signature facials + 1 PRX peeling + Discover set €370,00

Kuur van 3 signature facials + 3 x Microneedling + Brighten & protect kit €570,00

Boost jouw behandeling met iets extra’s

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch nog iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Image hydrating hydrogel sheet mask €12.50
∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00
∞ Microneedling 15 min. €39.00
∞ Cupping (de cup krijg je mee voor thuis) €15.00

Hou er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Maak afspraak

Reviews

Heerlijk bijgekomen

Heelijk bijgekomen na een stress volle tijd. Dank je wel ...mijn huid gloeit en straalt weer. Bedankt Femke voor jouw rust en fijne behandeling. Tot snel

Tiener facial

Mijn zoon heeft een superbehandeling gehad bij Sheila! Speciaal voor tieners, echt top!

Geniet momentje

Iedere zes weken heb ik mijn geniet momentje bij Nikkie! Een heerlijke 60 min facial. Echte aanrader, heel blij mee en mijn wenkbrauwen zijn ook weer prachtig geverfd!

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.