Prescription Facial Treatment

Persoonlijk huidadvies

Wij geloven niet in one-size-fits-all producten. Iedere huid en levensstijl is anders. Daarom vinden wij het ook zo belangrijk om elke behandeling op maat te maken. Met prescription is het zelfs mogelijk om direct online een gepersonaliseerd huidadvies te krijgen. Hoe dat werkt? Doe de unieke smart beauty quiz en je ontvangt direct een personalized prescription met instructies welke ingrediënten jouw huid nodig heeft en in welke doseringen. Prescription biedt een collectie van wetenschappelijk bewezen producten, pure ingredienten die je heel gemakkelijk zelf kunt mixen & matchen zodat je dagelijks het effect van een professionele aanpak thuis kunt ervaren. En dit omdat je ingredienten gebruikt die precies zijn afgestemd op de behoefte van jouw huid op dat moment. Met prescription werk je echt gefocust op één of meerdere huidproblemen tegelijk. Doe de quiz en ontdek het zelf of kom vooral langs bij ons in De Salon en laat je adviseren.

Pure ingrediënten: de actives

Een gezichtsbehandeling van Prescription is er niet zomaar één. Je voelt direct dat het zoveel meer doet dan een “gewone” facial. Dit komt omdat we werken met zogeheten ‘actives’, die pure ingrediënten dus, veelal zuren. We starten met een intensieve reiniging van je huid en voegen daar direct al zuren aan toe die afgestemd zijn op jouw huid. Daarna volgt een peeling met de mandelic of glycolic acid. De één is iets milder de ander is iets sterker. We kijken natuurlijk wat het beste past bij jouw behoefte.

Dit voel je best een beetje tintelen en daarom krijg je van ons tijdens het intrekken van de peeling een fijne hoofdhuid massage ter afleiding. Na het neutraliseren van de peeling verwijderen we eventuele onzuiverheden en dan gaan we over op het voeden van de huid. Diverse actives worden je huid ingesluist middels massage of stroking technieken. We sluiten af met het embedding masker. Dit is echt een miracle masker wat een beetje rubber achtig aanvoelt en waarmee we de actives nog dieper in de huid sluizen. Als we deze daarna in zijn geheel van je gezicht verwijderen… Kom dat effect maar bewonderen bij ons in De Salon.

Aan de hand van de quiz resultaten en in combinatie met de expertise van onze behandelaars krijg jij de meest gepersonaliseerde gezichtsbehandeling ooit!

Boek deze TREAT en ervaar zelf hoe deze pure ingrediënten jouw huid laten stralen!

Wat is een active?

Actives zijn fluids met een hoge concentratie van één werkstof, die er op gericht is een huidprobleem gericht en snel aan te pakken. Glycolic acid 10%, mandelic acid 20%, salicylic acid + azalaic acid 7%, retinol palmitate 3.7%, ascorbic acid 20% en hyaluronic acid. Door de actives te mixen & matchen met een cleanser of een cream creëer je de beste treatment voor jouw huid. Wil je weten welke mix & match voor jou geschikt is? Doe de smart beauty quiz, kom langs in de salon of shop de actives direct in onze webshop.

Prijzen Prescription Facial:

  • 45 minuten €65.00
  • 60 minuten €80.00
  • 60 minuten + microneedling €119,00

Een behandeling alleen is natuurlijk niet voldoende. De verzorging thuis is minstens zo belangrijk. Ga voor resultaat en houd dit vast dankzij ons complete Skin Programs:

Kuur 3 x prescription facial 60m + 4 Prescription producten €379,00

Kuur 3 x prescription facial 60m + microneedling + 4 Prescription producten €499,00

Boost jouw behandeling

Bij ons ben je letterlijk en figuurlijk in goede en professionele handen, onze behandelingen zijn compleet en garanderen direct resultaat, maar wil je jouw behandeling toch iets upgraden, dan zijn dit de mogelijkheden:

∞ Beauty Angel 15 min. (collageenlamp) €25.00

Houd er wel rekening mee dat wanneer je één of meerdere extra’s wilt tijdens je behandeling, je beter een iets langere behandeling kunt inplannen zodat er voldoende tijd is voor de verzorging van je huid.

Maak afspraak
Bekijk de video over Prescription Facial Treatment

Reviews

Professionele salon

Wat een professionele salon en ik heb werkelijk waar nog nooit zo’n goeie behandeling gekregen. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!

Genoten

Wat heb ik weer genoten en ging weer als nieuw de deur uit. Fijne behandeling gehad,de prescription treatment,een echte aanrader! Kan niet wachten op mijn volgende afspraak.

Met plezier naar de salon

k ga altijd met plezier naar de Salon! Een keer in de 6 weken voor een heerlijke facial of een peeling bij Nikki. Nikki is professioneel, verteld wat ze doet en welke producten zij gebruikt, luistert naar je wensen én houdt van een gezellige babbel!

© 2023 desalonzandvoort.nl - All rights reserved - Web design & development by: Dunico websites and advertising.